Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2015 - Anul XX, nr. 81 (5893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recompensă

Zece elevi merituoşi din judeţ au primit ca premiu un laptop performant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zece elevi suceveni cu rezultate remarcabile la orele de curs, la concursurile şi olimpiadele şcolare, implicaţi totodată în acţiuni extraşcolare, au fost premiaţi, marţi, 7 aprilie, la sediul Inspectoratului Şcolar Suceava. Şcolarii au fost recompensaţi cu câte un laptop Lenovo de către compania E.ON România, cu prilejul aniversării a 10 ani de prezenţă pe piaţa de energie locală.

Proiectul s-a adresat elevilor de elită din clasa a VIII-a, care au fost selectaţi de Inspectoratul Şcolar pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în anii de gimnaziu.

Şcolarii suceveni ale căror eforturi nu au trecut neobservate, fiind răsplătiţi, sunt: Diana Ecaterina Daschievici - Şcoala Gimnazială “Iorgu Toma” Vama, Diana Ioana Nichifor - Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava, Justina Gheorghiu Daris şi Ana Otilia Pintilescu -  Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, Ştefan Verciuc - Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Lavinia Gabriela Zdrob - Şcoala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, Maria Donisan - Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuţi, Filip Cardasim - Şcoala Gimnazială ”Petru Comarnescu” Gura Humorului, Medea Theodora Soroceanu - Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava şi Amalia Simona Iacob - Liceul Teoretic Filadelfia Suceava.

Rând pe rând, şcolarii au menţionat câteva dintre performanţele şcolare bifate de-a lungul anilor, dar şi pasiunile şi planurile de viitor. La festivitatea de premiere de la sediul Inspectoratului Şcolar Suceava, alături de elevi au fost părinţi ai acestora şi dascăli care au contribuit la performanţele şcolare ale elevilor menţionaţi.

 

O sută de elevi de nota 10 din 10 judeţe

În cadrul manifestării, Simona Mihaela Ciocan Covaliu, director general adjunct E.ON Distribuţie România, a mărturisit: „Privindu-i pe aceşti copii excepţionali, am încredere într-un viitor mult mai bun pentru noi toţi. Ştim că nu este uşor să ajungi în vârf, însă şi mai greu este să te menţii acolo. Le dorim să aibă puterea să continue pe acelaşi drum al performanţei şi să obţină numai realizări de nota 10”.

La rândul său, prof. Gheorghe Lazăr, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, a mulţumit companiei, apreciind „sprijinul oferit mediului educaţional prin încurajarea, dinamizarea şi adăugarea unui plus de <energie> copiilor valoroşi din judeţul Suceava”.

La nivel naţional, 100 de elevi din 10 judeţe vor fi premiaţi cu câte un laptop,

cuantumul total al premiilor ridicându-se la 60.000 de euro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece elevi merituoşi din judeţ au primit ca premiu un laptop performant.
 Vizualizări articol: 2170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zece elevi merituoşi din judeţ au primit ca premiu un laptop performant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dragii taichii jurnaliști trimis de
( 8 apr 2015, 15:17:03
Hai să stăm strâmb și s-o judecăm drept:
Deci cuantumul premiilor este de 60.000 de euro.
Vor fi atribuite un număr de 100 premii.
Rezultă, după sofisticata aritimetică eculidiană de clasa a II-a, că valoarea unui premiu este de 600 de euro.
Înmulțim cu cursul valutar al zilei de 7 aprilie:
600 x 4,4169 = 2650, 15 lei.

Stop joc!
Dragii mamii INGINERI ÎN ȘTIINȚA CALCULATOARELOR, metamorfozați în gazetari, la prețul de 2.600 de eli nu se poate ACHIZIȚIONA un NOTEBOOK (apropo de laptop – rușinică!) PERFORMANT, ci la prețul acesta abia se părăsește zona notebookurilor de tip „Office” și se atinge pragul minimal al segmentului notebookurilor așa zis încadrate în clasa „Multimedia”.
La acest preț, puteți să căutați și în grădina Ghetsimani că n-o să găsiți un notebook „Professional” darămite unul din categoria ultrabook „Performance”.
Iar dacă Lenovo constituie firmă cu rezonanță sonoră pe piața calității, atunci cred că cei de la HP, Asus și Sony fac parte din categoria producătorilor de pe Marte, Jupiter și Saturn.

Ce se poate achiziționa la acest preț?
Apăi de la Lenovo cam 2 variante de configurații, ambele în varianta touchscreen:
- Una cu processor Intel din a patra generație i5 – 4200U (grafică integrată Intel HD Graphics 4400), 4 Gb memorie DDR3 – 1600, HDD 1 Tb SATA III, video dedicat - nVIDIA GeForce GT 840M.
- Alta cu procesor i3 – 4030U (grafică integrată Intel HD Graphics 4400), 4 Gb memorie DDR3 – 1600, HDD 500 Gb SATA III.
1.1  RE: Dragii taichii jurnaliști trimis de
( 8 apr 2015, 15:18:10
Un Ultrabook așa zis performant începe de pe la 4.400 – 4.500 de lei și se cocoță până pe la 10.000 de lei. (cele de gaming chiar mai sus, ajungând la 20.000 – 22.000 de lei)

Nu mai detaiez ce specs are un Ultrabook PERFORMANT.
Deci, știrea de mai sus poate fi shocking pentru vreo oaie ignorantă într-ale IT-ului, pentru care un „laptop” constituie un cablu de alimentare, un button power on/off, un cont de feisbuc, multe like-uri și mulți poopici.
Ceea ce au oferit cei de la E-ON drept premii sunt Notebook-uri de valoare și performanță MEDIE, corespunzătoarea clasei „Multimedia”

AM ZIS!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Miel în sos de iaurt, ca la machidoni Suntem in cea de a doua zi a Saptamanii Mari, ce va incheia Postul Pastilor cu celebrarea Invierii lui Hristos. Se zice ca in Martea Seaca nu se munceste, pentru a nu ramane fara grane sau fara animale. Cei care mananca in aceasta zi graunte, de... Citeşte