Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2015 - Anul XX, nr. 81 (5893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă întreruptă

Panică la DNA Suceava: ambulanţă chemată de urgenţă după ce unei suspecte chemate la audieri i s-a făcut rău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Momente de panică ieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, după ce o persoană chemată la audieri a reclamat probleme medicale. Mihaela Toma, actuală Perhinschi, fost lucrător vamal în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, actualmente suspendată ca urmare a faptului că este trimisă în judecată într-un alt dosar penal, a dat semne de slăbiciune.

Speriaţi de această situaţie, angajaţii DNA Suceava au sunat la ambulanţă, iar un echipaj medical şi-a făcut apariţia la sediul instituţiei. Mihaela Perhinschi a primit îngrijiri medicale, dar pentru că nu părea capabilă să facă faţă audierilor anchetatorii au decis să cheme un taxi şi s-o trimită acasă.

Fostul lucrător vamal are calitatea de suspect într-un dosar mai vechi aflat pe masa de lucru a procurorilor DNA Suceava, dosar în care mai sunt implicaţi şi alţi foşti angajaţi care îşi derulau activitatea în PTF Siret.

Mihaela Perhinschi a fost trimisă în judecată în cursul anului trecut sub acuzaţia de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. Este vorba de dosarul în care au mai ajuns în faţa judecătorilor alţi 15 lucrători vamali, precum şi mai mulţi poliţişti de frontieră, în frunte cu comisarul-şef Nelu Fediuc, ex-şef al Sectorului Poliţiei de Frontier Siret.

În total, în acest dosar au fost trimise în judecată 34 de persoane, iar potrivit procurorilor DNA Suceava gruparea a acţionat în perioada 19 august 2008 – 03 martie 2009, prejudiciul adus bugetului de stat fiind calculat la 1.581.302 lei.

Reţeaua a fost pusă pe picioare de Dumitru Horga, preot în localitatea botoşăneană Cândești. Din grupare mai făceau parte Dumitru Daniel Sofronie, dascăl la parohia din Cândeşti, fiul preotului Horga, Bogdan Iulian Horga, dar şi un anume Paul Constantin Ciorneschi. Introducerea ilegală în ţară a circa 300.000 de pachete de ţigări a fost posibilă cu sprijinul nemijlocit al comisarului-şef Nelu Fediuc, care la acea vreme deţinea funcţia de şef al Sectorului Poliției de Frontieră Siret, dar şi al celorlalţi poliţişti de frontieră şi lucrători vamali care închideau ochii pentru ca traficul de ţigări să se deruleze fără incidente.

Trebuie adăugat că acest dosar a trecut deja de camera preliminară, iar în curând va începe procesul efectiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Panică la DNA Suceava: ambulanţă chemată de urgenţă după ce unei suspecte chemate la audieri i s-a făcut rău.
 Vizualizări articol: 6375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Panică la DNA Suceava: ambulanţă chemată de urgenţă după ce unei suspecte chemate la audieri i s-a făcut rău3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   „Always the moth beat the ass.” * trimis de
( 8 apr 2015, 11:15:15
no talkingdont tell anyonedont tell anyone

-----
* După cum suna, în original, motto-ul original al amicului meu din Inglitera - Șecspir, din celebra-i dramaturgie „Ghisul iluzoriu al unei nopți de vară”

Adicătelea de-amu mai fackă-le Poulea-Spatariul „gardă” online celor de la DNA.
Dară, dacă tot veni vorbire de procurori - în particular și magistrați - în general, ne facem datoria de buni chretiani de a blagodari aceste jeguri așa cum se cuvine în S'tămâna Mare:

DACĂ NU PUTEȚI AZVÂRLI OAMINII ÎN OCNĂ SAU ÎN BALAMUC, AMU V-AȚI APUCAT SĂ-I OMORÂȚI?

„ Hristosul mamei voastre de GUNOAIE, NU V-AR MAI MURI MULȚI ÎNAINTE!”

devildevildevildevildevil
2.   Felicitari DNA trimis de
( 8 apr 2015, 11:54:45
*Reporterul:
- Domnule procuror, de ce la arestarea "omului carnaval" Mazare, a fost necesara folosirea mascatilor?
- Pentru ca nu am putut sa-i indeplinim o dorinta...
- Care a fost aceasta?
- A vrut sa fie dus la DNA intr-un car alegoric
*Eu nu's de acord ca DNA-ul sa-i bage in inchisoare pe toti coruptii !
Cine draqului o sa mai conduca tara asta ???
*Intr-o zi un melc alerga de nebun prin padure.
La un moment dat se intalneste cu ursul care il intreaba:
- Ce ai melcule de fugi in halul asta?
Pai nu ai auzit? Cica acum cu criza asta vin astia de la D.N.A. sa afle care, ce si de unde are! Si iti dai seama... eu casa, mama mea casa, sora-mea casa, frate-miu casa! Te las ca daca ma prind puscaria ma mananca.
Sta ursul putin pe ganduri dupa care o ia la sanatoasa. Dupa un timp se intalneste cu strutul. Acesta vazandu-l tot transpirat il intreaba:
- Care-i treaba mosule? De ce alergi asa?
- Deci nici tu nu stii? Cica acum cu criza asta vin astia de la D.N.A. sa afle care, ce si de unde are! Si iti dai seama... eu blana, sora mea blana, mama mea blana, fratele meu blana. Daca ne prind astia intram la parnaie!
Spunandu-i asta strutului o ia la goana. Strutul nici nu sta pe ganduri ca o si rupe la fuga. Nu dupa mult timp se intalneste cu maimuta:
- Unde te grabesti frate asa de tare?
- Ah! inca nu ai aflat? Cica acum cu criza asta vin astia de la D.N.A. sa afle care, ce si de unde are! Si iti dai seama... eu traiesc pe picior mare, mama mea pe picior mare, sora-mea pe picior mare, frate-miu pe picior mare! Asa ca tre´ sa fug!
Fuge maimuta vreo 50 de secunde dupa care se opreste!
Dar eu de ce dracu´ fug ma... eu in curul gol, mama mea in curul gol, sora-mea...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Miel în sos de iaurt, ca la machidoni Suntem in cea de a doua zi a Saptamanii Mari, ce va incheia Postul Pastilor cu celebrarea Invierii lui Hristos. Se zice ca in Martea Seaca nu se munceste, pentru a nu ramane fara grane sau fara animale. Cei care mananca in aceasta zi graunte, de... Citeşte