Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2015 - Anul XX, nr. 81 (5893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Urme nedorite

Esplanada modernizată din centrul Sucevei, pătată cu ulei de motor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Granitul cu care a fost placată esplanada modernizată din centrul municipiului Suceava este mânjit, de câteva zile, cu lungi dâre de ulei de motor. Începând din zona Parcului Central şi până la căsuţele de lemn montate în faţa Casei de Cultură, pentru Târgul de Paşti, petele de ulei sunt întinse pe suprafeţe mari.

Cauza acestor dâre lungi de ulei, vizibile în zona centrală a Sucevei, pe o suprafaţă pietonală, o reprezintă o defecţiune apărută la una din maşinile care aprovizionează cu marfă comercianţii care vând produse alimentare şi nealimentare în cadrul Târgului de Paşti, după cum a rezultat din cercetările făcute de reprezentanţii Primăriei Suceava.

Problema a fost accentuată însă ca urmare a unei nefericite împrejurări de evenimente. Mai exact, sâmbăta trecută, când pe esplanadă au fost făcute acţiuni de salubrizare, operatorul de pe unul din utilajele de mici dimensiuni cu care se face curat pe trotuare a crezut că poate curăţa mizeria dintr-o zonă afectată de scurgerile de ulei. Numai că uleiul proaspăt scurs s-a întins mai mult, ba chiar a rămas pe periile cu care se îndepărtează mizeria de pe străzi şi trotuare. Aşa se face că esplanada modernizată a Sucevei a devenit un fel de uriaş tablou abstract...în ulei de motor.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a solicitat firmei de salubrizare să găsească o modalitate de a curăţa petele de ulei din Centru, misiune destul de dificilă, din cauza porozităţii granitului, care a absorbit o mare parte din uleiul scurs de la maşinile cărora li s-a permis accesul pe acea suprafaţă pietonală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Esplanada modernizată din centrul Sucevei, pătată cu ulei de motor.
 Vizualizări articol: 5042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Esplanada modernizată din centrul Sucevei, pătată cu ulei de motor3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Praf in ochi trimis de
( 8 apr 2015, 11:28:48
Ce gluma buna, dupa modelul prinde orbul, scoate-i ochii! Cica uleiul a ramas pe periile rotative!laughing) Domnilor. daca va uitati bine acele pete provin chiar de la utilajul care matura esplanada. Nu mai dati cu praf in ochi! Petele de ulei si motorina sunt peste toata esplanada si nu numai in zona chioscurilor! Se observa clar cum utilajul cu perii rotative a colit stalpii de iluminat, bancile, scuarele cu flori lasand in urma dare de ulei sau posibil motorina! Ce ar fi cautat o masina cu marfa tocmai deasupra intrarii in parcarea subterana, dinspre Casa de Cultura, unde nu sunt chioscuri? Si daca ar fi fost o masina cu marfa urmele de ulei ar fi trebuit sa fie si pe casosabil, pana acolo, nu numai pe espalanada! Un lucru este clar, cineva a distrus esplanada, iar voi acoperiti fapta!
2.   Gluma buna trimis de
( 8 apr 2015, 12:10:33
Exista o camera montata pe Palatul Administrativ ce monitorizeaza esplanada din centrul oraşului, chiar pe site-ul Monitorului! Asa ca vinovatul se poate descoperi usor! Asta daca se vrea!
2.1  RE: Gluma buna trimis de
( 8 apr 2015, 16:49:36
alo oooooo, trezirea Garda de Mediu, IN germania firma respectiva era dej Falimentara, dar na e firma cuscrului - primtaranuli
3.   Abureala! trimis de
( 8 apr 2015, 21:08:20
Cred ca e ulei de bucatarie, se pot lua probe si analiza, nu m-ar mira s-a fie a primarului, de la crasma. Ala de motor e prea inchis.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Miel în sos de iaurt, ca la machidoni Suntem in cea de a doua zi a Saptamanii Mari, ce va incheia Postul Pastilor cu celebrarea Invierii lui Hristos. Se zice ca in Martea Seaca nu se munceste, pentru a nu ramane fara grane sau fara animale. Cei care mananca in aceasta zi graunte, de... Citeşte