Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mar 2015 - Anul XX, nr. 69 (5881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Până pe 15 aprilie

Liceenii suceveni cu performanţe deosebite pot să se înscrie la Proiectul „Creatori de viitor – Champions United 2015”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liceenii suceveni cu performanţe deosebite pot să se înscrie, până pe 15 aprilie, la Proiectul „Creatori de viitor – Champions United 2015”, care va avea loc, în perioada 17-23 iulie, la Cluj-Napoca. Proiectul va reuni 200 de elevi de liceu cu performanţe deosebite în educaţie, cultură, sport şi leadership şcolar, 50 de profesori de top din România, părinţi cu implicare deosebită în procesul educaţional şi 20 de mentori (personalităţi din business, mediul academic, sport etc.). Proiectul este organizat de Asociaţia 11even din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Universitatea Babeş-Bolyai, Primăria Cluj-Napoca şi cu o serie de parteneri instituţionali, centre culturale, corporaţii şi media.

Pentru a avea şansa să fie selectaţi, aplicanţii trebuie să fie liceeni şi să aibă performanţe într-unul din următoarele domenii: educaţie, cultură, sport sau leadership şcolar. Primul pas pe care trebuie să-l facă este acela de a completa o aplicaţie online pe site-ul proiectului, www.creatorideviitor.ro. Tot acolo, cei care doresc pot să propună organizatorilor un profesor deosebit, un părinte cu implicare deosebită în educaţie sau un mentor pe care şi-ar dori să-l întâlnească la Champions United 2015. Perioada de aplicaţii online se va derula până la 15 aprilie, urmând ca apoi să se realizeze selecţia finală a celor 200 de participanţi, pe baza criteriilor de selecţie urmărite.

 

Participarea elevilor şi profesorilor selectaţi va fi gratuită

În cadrul acestui proiect, organizat în Capitala Europeană a Tineretului, participarea elevilor şi profesorilor selectaţi va fi gratuită. Organizatorii îşi doresc ca pe lângă o experienţă unică în unul din cele mai frumoase oraşe ale României, să aducă acestor campioni şi o recunoaştere specială a performanţelor lor şi să-i încurajeze să fie creatori ai unui viitor frumos pentru ei şi pentru generaţiile următoare.

Agenda celor şapte zile ale proiectului „Creatori de viitor - Champions United” este alcătuită pe modelul programului oficial al „Cluj 2015 – Capitala Europeană a Tineretului” şi va conţine următoarele arii şi activităţi: Share Future - zile dedicate unor subiecte din următoarele domenii: IT, tehnologie şi inovaţie, oraşul şi arhitectura viitorului, finanţe şi antreprenoriat, energia viitorului; Share Vision - competiţia „Viziunea educaţiei 2025”, activitate care le va da participanţilor şansa de a lucra la un proiect referitor la viitorul educaţiei, pornind de la enunţul unei viziuni şi trecând prin stabilire de obiective şi acţiuni strategice practice, fiind ghidaţi de mentorii prezenţi; Share Performance - Gala performanţei în educaţie, eveniment desfăşurat în ultima seară şi care va reuni personalităţi din zona academică, culturală, sportivă, business, administrativă şi socială, alături de participanţii la Champions United.

 

Recunoaşterea publică a campionilor liceeni din fiecare oraş participant

Programul „Creatori de viitor – Champions United” a fost lansat anul trecut şi a reunit până în prezent peste 80 de liceeni de top din opt judeţe din România. Anul acesta programul se va dezvolta pe mai multe arii (vezi http://creatorideviitor.ro/despre-noi.php), însă cel mai important proiect rămâne „Champions United”.

Obiectivele „Champions United 2015” sunt recunoaşterea publică a campionilor liceeni din fiecare oraş participant, prin prezentarea lor în faţa comunităţii din care vin, precum şi în cadrul „Galei performanţei în educaţie”; recompensarea acestor liceeni performeri prin oferirea participării gratuite la acest proiect de o săptămână, alături de alţi tineri valoroşi din România; oferirea unui cadru în care participanţii pot experimenta domenii practice diverse de la mentorii invitaţi la Champions United; dezvoltarea unor abilităţi practice de muncă în echipă, stabilire de priorităţi, leadership etc. în cadrul competiţiei „Viziunea educaţiei 2025”; crearea unei platforme de comunicare între cele patru categorii implicate: liceeni, profesori, părinţi şi mentori. Pentru informaţii suplimentare despre programele Asociaţiei 11even puteţi să accesaţi site-ul www.11even.rosau să sunaţi la numărul de telefon 0744 833 370 (Diana Mesaros, coordonator PR, email: diana@11even.ro).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceenii suceveni cu performanţe deosebite pot să se înscrie la Proiectul „Creatori de viitor – Champions United 2015”.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liceenii suceveni cu performanţe deosebite pot să se înscrie la Proiectul „Creatori de viitor – Champions United 2015”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piftie de cocoș cu vin Auzit-ati auzit in calatoriile voastre gurmande prin lume de cocosul cu vin? O sa va grabiti sa-mi raspundeti ca "da", amintindu-va de reteta frantuzeasca de "coq au vin"... Si totusi, intr-un sat ratacit printre podgoriile... Citeşte