Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mar 2015 - Anul XX, nr. 69 (5881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În noapte

Atelier de tâmplărie tip termopan, cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, distrus de flăcări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un atelier de tâmplărie tip termopan pe ramă de lemn stratificat, atelier cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, a fost făcut scrum în noaptea de luni spre marţi, au anunţat ieri reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Incendiul s-a petrecut pe raza satului Bobeica, comuna Izvoarele Sucevei, fiind anunţat la dispeceratul pompierilor luni seară, în jurul orei 22.45.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de pompieri de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din cadrul Primăriei Izvoarele Sucevei.

La sosirea echipajelor, ardea clădirea atelierului, construită din lemn, cu învelitoare din carton tip „onduline”, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casele şi anexele gospodăreşti din imediata apropiere.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul abia în jurul orei 1.30.

„Au ars atelierul de tâmplărie pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, circa 20 de metri cubi lemn stratificat folosit pentru a confecţiona mobilier, instalaţia electrică, 50 de metri liniari de cablu telefonic, o lampă de iluminat public, tâmplărie din PVC şi alte bunuri. Flăcările au degradat mai multe scule şi utilaje folosite în procesul de prelucrare a lemnului”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava, precizându-se că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la un conductor electric defect.

Valoarea prejudiciului a fost estimată, la o primă evaluare, la aproximativ 100.000 de lei.

 

Atelier mecanic, distrus de la un aparat de încălzire lăsat sub tensiune

Tot în noaptea de luni spre marţi, de data aceasta la Milişăuţi, s-a înregistrat un alt incendiu, la un atelier mecanic care aparţine unei societăţi comerciale.

La faţa locului, explică pompierii care au fost trimişi să stingă flăcările, ardea cu flacără deschisă magazia atelierului, pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, existând pericolul de propagare la întregul atelier, construcţie P+M.

Aproape o oră s-au chinuit pompierii să lichideze incendiul a cărui cauză a fost efectul termic al curentului electric, generat de un aparat electric pentru încălzit lăsat sub tensiune.

„Au ars documente de arhivă, deşeuri de hârtie şi două geamuri din PVC. Flăcările au degradat o altă parte din arhivă, un hidrofor, piese de schimb şi tencuiala pereţilor pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi”, precizează reprezentanţii ISU Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atelier de tâmplărie tip termopan, cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, distrus de flăcări.
 Vizualizări articol: 3155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Atelier de tâmplărie tip termopan, cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, distrus de flăcări3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piftie de cocoș cu vin Auzit-ati auzit in calatoriile voastre gurmande prin lume de cocosul cu vin? O sa va grabiti sa-mi raspundeti ca "da", amintindu-va de reteta frantuzeasca de "coq au vin"... Si totusi, intr-un sat ratacit printre podgoriile... Citeşte