Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mar 2015 - Anul XX, nr. 69 (5881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Real – schimbul unu, Barcelona – schimbul doi!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În acest El Casico, niciuna dintre combatante nu a probat stofa unei mari echipe. Fiecare a jucat fotbal numai câte o repriză. Măcar de-ar fi fost aceeaşi! Dacă s-ar prezenta aşa la o ipotetică finală de Liga Campionilor cu, să zicem, Bayern Muenchen, nu le-aş vedea bine pe niciuna dintre ele. Cristiano Ronaldo a început bine, se vedea că are dorinţă, a dat o bară şi un gol, Benzema a fost sclipitor, Bale a fost ghinionist. Pentru Barcelona, prima repriză a însemnat un gol înscris într-un mod necaracteristic, plus o ratare neverosimilă a lui Neymar, cu mingea sărind din el direct în braţele lui Iker. Pe urmă, la reluare, Realul a dispărut ca şi cum n-ar fi fost! În afară de vreo două şuturi ale lui Benzema, cu Bravo foarte brav la cel deviat, jocul madrilenilor n-a mai produs nicio emoţie, fără un motiv palpabil. În schimb, când Messi a început să dea semne de viaţă, au început să înflorească ocaziile la poarta madrilenă. Totuşi, golul a picat iarăşi pe nepregătite, la o pasă lungă a lui Dani Alves, preluată în exterior de Suarez şi trimisă apoi pe lung, în zona care ar fi trebuit acoperită mai agresiv de Pepe. La faze similare, vezi golul lui Ronaldo sau intervenţia lui Pique la Bale, fundaşii catalani au băgat alunecare, asumându-şi riscuri. Apoi, Messi a oferit degeaba două pase pentru majorare, una dintre ele fiind ea însăşi aleasă neinspirat: la un atac în furculiţă, cu Suarez şi Neymar demarcaţi stânga-dreapta, l-a preferat pe brazilian, dar acesta n-a făcut decât să confirme că nu era seara lui. Una peste alta, Barcelona are acum prima şansă la titlu, dar mai e mult până departe.

Închei, bineînţeles, cu trofeul de la Indian Wells şi cu Simona urcând o nouă treaptă în cariera ei. Finala a fost chinuitoare, am început să cred în victorie abia la al unsprezecelea game din setul secund, când Simona şi-a câştigat la baionetă serviciul pentru 6-5. Apoi, la acea sarabandă de break-uri din setul decisiv, mă rugam să reuşească o dată păstrarea serviciului, pentru că pe cel al lui Jankovic începuse să se impună autoritar. Ceea ce s-a şi întâmplat. Povestea continuă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Real – schimbul unu, Barcelona – schimbul doi!.
 Vizualizări articol: 1237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Real – schimbul unu, Barcelona – schimbul doi!4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piftie de cocoș cu vin Auzit-ati auzit in calatoriile voastre gurmande prin lume de cocosul cu vin? O sa va grabiti sa-mi raspundeti ca "da", amintindu-va de reteta frantuzeasca de "coq au vin"... Si totusi, intr-un sat ratacit printre podgoriile... Citeşte