Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2015 - Anul XX, nr. 64 (5876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 19 – 25 martie

Agro Expo Bucovina 2015

În perioada 20-22 martie va avea loc cel mai mare şi important eveniment agricol din zona Moldovei, Târgul Agro Expo Bucovina. Cea de-a XIII-a ediţie a târgului este organizată în parcarea Iulius Mall Suceava de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Direcţia Agricolă Suceava.

Evenimentul reprezintă cea mai complexă manifestare de acest gen din zona de nord-est a României, având ca scop promovarea agriculturii din ţara noastră, a potenţialului zootehnic autohton, a produselor tradiţionale şi a echipamentelor şi utilajelor agricole

 

Târg de Artă şi Antichităţi, la Shopping City

În perioada 21-22 martie, Shopping City Suceava te invită la Târgul de Artă şi Antichităţi. Colecţionari din întreaga ţară vor expune obiecte valoroase precum: piese de mobilier, tablouri, ceasuri, cărţi, numismatică, bijuterii, podoabe, obiecte vechi de artă şi decorative, porţelanuri şi sticlărie. Fie că sunteţi pasionaţi de artă, colecţionari sau doriţi să oferiţi un cadou special celor dragi, cu siguranţă veţi face alegerea potrivită dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului.

 

Concerte cu Paula Seling şi Ovi, la Suceava, Siret, Rădăuţi şi Fălticeni

Paula Seling şi Ovi ajung la Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Siret. La Suceava, concertul va avea loc în data de 24 martie, începând cu ora 19:00, în Auditorium "Joseph Schmidt" al Universităţii din Suceava. Biletele au preţul de 35 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru elevi şi studenţi. Informaţii se pot obţine la 0753 595 452.

La Siret concertul va avea loc pe data de 25 martie, ora 19:00, la Casa de Cultură. La Rădăuţi, Paula şi Ovi vor concerta pe 26 martie, ora 19:00, la Casa de Cultură, iar la Fălticeni, pe 27 martie, ora 19:00, la Centrul Cultural "Grigore Vasiliu Birlic".

 

Joi, 19 martie

Expoziţia foto-literară Eco-Art, o radiografie a Naturii (şi a naturii umane...)

Alexandria Librării, Alexandria Publishing House şi Shopping City Suceava vă invită  începând cu ora 18.00, la City Gallery din Shopping City, la un eveniment special: vernisajul expoziţiei foto-literare Eco-Art, o radiografie a Naturii (şi a naturii umane...). Expoziţia cuprinde “eco-fabule” surprinse în fotografii şi povestite de Anca şi Nicolae Dărămuş. Nicolae R. Dărămuş e de multă vreme un nume cunoscut în România, aproape sinonim cu militantismul ecologic. După succesul lansării din toamna anului 2013 a cărţii “Inocenţii marii terori” (sub egida Alexandria Publishing House), Nicolae R. Dărămuş ne invită de această dată la expoziţia foto-literară „Inocenţii”, în care personajele principale sunt ,,semenii noştri înveşmântaţi în frunze, blănuri, solzi, pene şi chitină, adăpostiţi de ape, pământ, păduri şi cer”, după cum cu emoţie povesteşte autorul, după cei câţiva ani de peregrinări cinegetice şi aventuri pescăreşti.

 

Tenorul sucevean Teodor Ilincăi va concerta pe scena Universităţii din Suceava

Tenorul sucevean Teodor Ilincăi va concerta pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt” al Universităţii din Suceava, alături de invitaţii săi Lucian Duşa şi Emanuela Pascu.

Evenimentul va avea loc de la ora 19.00, preţul unui bilet fiind de 35 de lei pentru adulţi şi 20 lei pentru studenţi, elevi şi pensionari.

Biletele se pot achiziţiona între orele 10.00-16.00, la camera 101, din corpul F al Universităţii „Ştefan cel Mare” sau la intrare, înaintea spectacolului. Informaţii şi rezervări la 0753 595 452.

 

Vineri, 20 martie

Golden Şlagăr, la Del’Iri Pub Suceava

Începând cu ora 22.00, Del’Iri Pub Suceava te invită la Golden Şlagăr cu AlterEgo. Bilet: 10 lei.

 

Ziua Internaţională a Francofoniei va fi sărbătorită la Casa Prieteniei

Toţi prietenii francofoniei sunt aşteptaţi, începând cu ora 15:00, la Biroul Francez de la Casa Prieteniei pentru a celebra Ziua Internaţională a Francofoniei. Invitatul celei de-a IV-a ediţii organizate la Biroul Francez a Zilelor Francofoniei este profesorul Michel Francard de la Universitatea Louvain (Belgia), aflat la Suceava la invitaţia prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, preşedinta Delegaţiei Parlamentului României la APF, care va susţine în faţa publicului francofon sucevean conferinţa „Quelle(S) Francophonie(S) Pour Quel(S) Francophone(S)?”.

 

Spectacole pentru copii

La Casa de Cultură Suceava vor avea loc, de la orele 9:00 şi 10:30, spectacolul „Dumbrava minunată”, şi de la ora 13:30, spectacolul „Popa Tanda”, cu participarea extraordinară a artiştilor: Izabela Oancea, Luminiţa Vologa, Mitică Belciugan, Lucian Tatu, Mihai Anton. Regia artistică: Izabela Oancea. Muzica: Sorin Oancea. Producător: M. Matei. Biletele s-au pus deja în vânzare. Un bilet costă 12 lei şi se poate procura de la difuzorii din şcoli şi de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1, telefon 0230 523 718, e-mail ccs.suceava@gmail.com.

 

Sâmbătă, 21 martie

Sport

Fotbal, Liga a II-a, ora 11.00, stadionul Areni Suceava

Rapid CFR Suceava – FC Voluntari

 

Duminică, 22  martie

Concertul Soul Experience, la Del’Iri Pub Suceava

Începând cu ora 20:00, Del’Iri Pub Suceava te invită la concertul Soul Experience, cu la Petra Acker & Joel Holmes. Bilet: 30 de lei.

 

Kids City, ateliere de creaţie Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 22 martie, copiii vor putea participa la atelierul „Tablou de primăvară”, în cadrul căruia cei mici îşi vor pune creativitatea în valoare. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Marţi, 24 martie

Workshop cu Berti Barbera

La Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene din municipiul Suceava va avea loc, de la ora 13.00, cu prilejul marcării Zilelor Asistenţei Sociale (24-27 martie), organizate sub genericul „Demnitate şi valoare umană”, un workshop despre abilitate şi ritm în dezvoltarea persoanei cu dizabilităţi susţinut de muzicianul Berti Barbera. Intrarea este liberă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei