Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2015 - Anul XX, nr. 64 (5876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţări europene

Campusul LPS şi sala de sport de la „Ştefan cel Mare” ar putea fi date în folosinţă pe 15 septembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiecte în valoare de 4 milioane de euro, prin care se asigură numeroase facilităţi pentru elevii a două importante unităţi şcolare din municipiul Suceava, ar putea fi finalizate până la începerea noului an şcolar.

La comandamentul din această săptămână, de gestionare a lucrărilor finanţate din fonduri europene, al căror beneficiar este municipalitatea suceveană, constructorii care se ocupă de realizarea campusului Liceului cu Program Sportiv şi a sălii de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” au avansat ca termen de finalizare a acestora luna septembrie a acestui an.

„La LPS facem eforturi ca la 15 septembrie să fie totul gata”, a spus reprezentantul firmei SUCT Suceava, care a dat raportul gradului de execuţie la toate obiectivele cuprinse în proiect – internatul de 100 de locuri, amfiteatrul, cantina, terenurile de handbal şi un teren de fotbal.

După ce săptămâna trecută primarul Ion Lungu i-a criticat pe cei de la Civica pentru că au venit cu un grafic de lucrări în care pentru luna decembrie erau prevăzute investiţii mai mari decât în două luni de vară la un loc, săptămâna aceasta, reprezentantul firmei a avansat un nou termen.

„Probabil sala de sport va fi inaugurată la începerea noului an şcolar”, a răspuns reprezentantul constructorului, la întrebarea directă adresată de viceprimarul Lucian Harşovschi. Acesta a făcut ieri o inspecţie în teren la cele două obiective de investiţii demarate în 2007 cu finanţare de la Guvern, care au rămas o perioadă abandonate, înainte de a fi obţinută finanţare pentru finalizarea lor, din fonduri europene.

„Sperăm ca până la începutul noului an şcolar să fie date în folosinţă noile facilităţi create pentru elevi”, a spus Harşovschi, care va urmări evoluţia acestora nu doar pe hârtie, prin raportările constructorilor, ci şi pe teren.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campusul LPS şi sala de sport de la „Ştefan cel Mare” ar putea fi date în folosinţă pe 15 septembrie.
 Vizualizări articol: 1303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campusul LPS şi sala de sport de la „Ştefan cel Mare” ar putea fi date în folosinţă pe 15 septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei