Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2015 - Anul XX, nr. 64 (5876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Minte bolnavă

Pedofil, tată a doi copii, prins în timp ce făcea sex în maşină cu un minor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, căsătorit, tată a doi copii, a fost prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor, în maşina sa, pe malul râului Suceava, în apropierea sediului Termica Suceava. Şocanta descoperire a fost făcută marţi seară, în jurul orei 20.00, de o patrulă a Jandarmeriei Suceava. Individul prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 15 ani a recunoscut senin toate acuzaţiile şi a oferit detalii care strâng în spate orice om normal.

 

Jandarmii l-au prins pe individ în flagrant 

Maiorul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, a declarat că membrii echipajului au considerat suspectă prezenţa unui autoturism pe malul râului Suceava şi s-au apropiat pentru a face verificări. 

„Echipajul a depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, care întreţinea relaţii sexuale cu un adolescent în vârstă de 15 ani. Persoana în cauză a fost predată Poliţiei municipiului Suceava, pentru continuarea cercetărilor”, a declarat maiorul.

Ulterior s-a stabilit că individul se numeşte Andrei Dlujanschi şi este domiciliat în comuna Frumosu. Bărbatul în vârstă de 43 de ani este căsătorit, are doi copii, o fată şi un băiat, şi este cunoscut în sat ca fiind priceput la reparat frigidere.

 

A recunoscut că a făcut sex de două ori cu acelaşi minor, prima dată într-un apartament 

Pedofilul a recunoscut comiterea faptei, atât în faţa anchetatorilor cât şi a jurnaliştilor.

„Am întreţinut relaţii sexuale cu un copil, pe malul apei. Îl cunoşteam de câteva zile... l-am plătit cu 50 de lei”, a spus bărbatul, care a declarat că îi pare rău de ce a făcut.

Luat la întrebări de jandarmi, bărbatul a mai făcut o declaraţie şocantă. El a spus că a mai întreţinut o dată relaţii sexuale cu acelaşi minor. 

„S-a mai întâmplat sâmbătă (n.r. - pe 14 martie), într-un apartament din Suceava, la o cunoştinţă”, a spus individul. Această declaraţie ar putea aduce noi elemente şocante în acest caz, bărbatul spunând că în acea casă mai erau copii, însă el nu a avut relaţii sexuale decât cu acelaşi minor.

 

Bărbatul a fost lăsat să plece acasă

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele suspectului, pentru act sexual cu un minor în formă continuată.  

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat că cercetările sunt continuate de judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Suceava, pentru a se stabili toate circumstanţele comiterii faptei şi dacă mai sunt şi alte persoane implicate.

Andrei Dlujanschi a fost reţinut iniţial în arest, în baza unei ordonanţe de reţinere, însă ieri dimineaţă a fost lăsat să plece acasă.

 

Anchetatorii urmează să stabilească încadrarea exactă a faptei. Este posibil ca bărbatul să scape de răspundere penală

Din informaţiile pe care le avem, anchetatorii au luat această decizie pentru că suspectul nu poate fi pus sub acuzare direct pentru „act sexual cu un minor”, copilul având peste 15 ani. În aceste condiţii, anchetatorii au demarat cercetări în baza aliniatului 3 din articolul 220 „act sexual cu un minor”, care pedepseşte actul sexual cu un minor cu vârsta între 13 şi 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori de influenţa sa asupra victimei. Abuzul de autoritate sau influenţa urmează însă a fi probate sau nu pe parcursul anchetei.

Despre o agresiune sexuală nu se poate vorbi în acest caz, atâta timp cât minorul a acceptat de bună voie să întreţină raport sexual, mai mult, şi contra cost.

 

Un elev bun, dintr-o familie normală

Conform unor surse judiciare, din declaraţiile celor doi rezultă că actul sexual a fost reciproc, în sensul că şi-au făcut unul altuia sex oral.

Un alt detaliu şocant este că minorul nu provine dintr-o familie dezorganizată, fiind chiar un elev foarte bun, care a absolvit cu medie mare o şcoală gimnazială şi este elev la un liceu de prestigiu din Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pedofil, tată a doi copii, prins în timp ce făcea sex în maşină cu un minor.
 Vizualizări articol: 9640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 12 voturi
Pedofil, tată a doi copii, prins în timp ce făcea sex în maşină cu un minor2.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prostitutie trimis de
(20 mar 2015, 04:41:16
Prostitutia dovedita (in acest caz faptasul a fost prins in flagrant) stiu ca este inca ilegala pe teritoriul Romaniei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei