Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 mar 2015 - Anul XX, nr. 64 (5876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Decizie de partid: Simion Sticleț îl va înlocui, în calitatea de viceprimar, pe Tiberiu Maerean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tiberiu Epifanie Maerean va pierde astăzi, cel mai probabil, calitatea de viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Rădăuţi, după ce, în urmă cu exact o săptămână, în şedinţa Biroului Executiv al PSD Rădăuţi, colegii săi de partid au decis cu 16 voturi „pentru”, o abţinere şi 7 voturi „împotrivă” schimbarea viceprimarului. Mai mult, la sfârșitul săptămânii trecute, pesediștii din Consiliul Local au inițiat o ședință extraordinară a deliberativului rădăuțean pentru ziua de joi, 19 martie, și au întocmit un proiect de hotărâre în acest sens. Aseară, Biroului Executiv al PSD Rădăuţi s-a reunit într-o nouă ședință și a hotărât ca înlocuitorul lui Maerean să fie actualul consilier local cu atribuții de viceprimar, Simion Sticleț, după ce în urmă cu câteva zile liderul PSD Rădăuți, Nistor Tătar, avansase trei nume ca posibili înlocuitori: consilierii Mihai Reman, Gheorghe Simota și Simion Sticleț. Astfel, consilierul local PSD Tiberiu Maerean, ales viceprimar pe 18 septembrie 2014, după schimbarea polarității în Consiliul Local ca urmare a Ordonanței „Dragnea”, şi care a fost împuternicit cu calitatea de primar al municipiului prin ordinul 233/19 septembrie 2014 emis de Instituția Prefectului Suceava, va fi nevoit să abdice după o „domnie” de șase luni. Nemulțumirile populației dintr-un oraș brăzdat de șanțuri și gropi, tensiunile dintre Maerean și salariații primăriei, cât și cele din interiorul Organizației Municipale a PSD au dus inevitabil la decizia înlocuirii sale, schimbare despre care se vorbea pe la colțuri încă de la finele anului trecut. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Decizie de partid: Simion Sticleț îl va înlocui, în calitatea de viceprimar, pe Tiberiu Maerean.
 Vizualizări articol: 2701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Decizie de partid: Simion Sticleț îl va înlocui, în calitatea de viceprimar, pe Tiberiu Maerean5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar nu avem ? trimis de
(19 mar 2015, 15:28:39
Ma intreb si intreb Radauteni, chiar nu avem oameni care sa ne reprezinte ca primar , pana la alegerea unui nou primar. Ma refer la oameni care sa fie curati sa nu fie grevati de tarele unor probleme familiare , unde justitia si-a spus cuvantul foarte recent . Oare ce prestigiu si ce autoritate poate avea un om , care nu a reusit sa-si struneasca propria progenitura, cum va putea struni un oras ?
2.   Ba da, naște și Rădăcuziul oameni! trimis de
(19 mar 2015, 18:42:13
Apăiiiii, dac-ar și să mă gândesc,thinking singurii din urbea Rădăuczilor, care-s mai sfinți ca Giulgiul din Torino, îs cuplul rățoiesc alcătuit dinchicken Signora Lola Cicci di Tormenta & chicken Signore Augusto Ciccio di Tormenta.

Membri de vază ai clanului famiglial „di Tormenta”, famiglie integrată omertic Sacrei Corna Unita di Rottacenum, aceasta la rândul ei membră fondatoare a Cupolei Mafiosa Rădăuczeana.

-----
„familial”winking
2.1  RE: Ba da, naște și Rădăcuziul oameni! trimis de
(19 mar 2015, 18:56:00
tot offtopic:
îs curios mai ceava ca o chivuțărolling eyes dacă în 1 aprilie face Lola Cicci vreo pâcăleală și-i anulează amenda lui Romică de la... Turn Constructconfused
Abea ăst dosar îi pâcăleală cu care s-o căpătuit sărmana semianalfabetă Lola Cicci!hee hee
3.   Naca poznă, trimis de
(20 mar 2015, 00:07:58
c-o rămas Maerean vice.
C-un scor de 10 la 8, după ce în ... turul I a fost (ghici cât!)
Nu voiesc să zâc decât mâne.
ca să am pricină de despicat flocul în 4 despre ce înseamnă această alegere a răului cel mai mic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei