Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2015 - Anul XX, nr. 56 (5868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din nou după gratii

Un recidivist a „rezistat” o lună şi jumătate în libertate, timp în care ar fi comis trei înşelăciuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 24 de ani, din Grămeşti, arestat preventiv la finele săptămânii trecute sub acuzaţia că a fost complice la înşelăciuni prin metoda „accidentul”, este recidivist şi a fost eliberat din penitenciar pe data de 13 ianuarie 2015. Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a instrumentat cazul şi a propus arestarea preventivă a inculpatului, Andrei Moloce este cunoscut cu multiple antecedente penale, fiind eliberat din Penitenciarul Iaşi la data amintită, unde a executat o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, vătămare corporală şi distrugere.

Aşadar, tânărul în vârstă de 24 de ani abia a rezistat ceva mai mult de o lună şi jumătate în libertate, timp în care însă este suspectat de implicarea în comiterea a trei înşelăciuni.

Anchetatorii au date certe că Moloce a ridicat suma de 3.200 de lei, de la o femeie din Grăniceşti, care a fost înşelată prin metoda „accidentul” pe data de 3 martie. Femeiade 41 de ani a fost sunată pe telefonul fix de un individ care i-a spus că este comisar de poliţie şi a anunţat-o că fratele ei a provocat un accident de circulaţie în municipiul Suceava, în urma căruia doi copii minori au fost răniţi. Pentru a „rezolva” cazul, a explicat escrocul de la telefon, este nevoie de suma de 550 de euro, care să-i fie oferită tatălui copiilor răniţi. Disperată, femeia a luat 3.200 de lei, toţi banii mamei sale, şi s-a deplasat în centrul comunei Grăniceşti, unde, la indicaţia celui care a sunat-o, s-a întâlnit cu Andrei Moloce, care i-a luat banii.

Acelaşi individ mai este suspect de implicarea în două înşelăciuni, cu acelaşi mod de operare, comise pe raza municipiului Suceava. Una din fapte a fost comisă pe 31 ianuarie,  când persoana vătămată, o femeie din municipiul Suceava, a fost prejudiciată cu suma de 11.000 lei, iar a doua pe 26 februarie 2015, când o altă victimă a fost prejudiciată cu suma de 7.000 lei.

Anchetatorii au efectuat verificări la Penitenciarul Iaşi, acolo unde a stat şi suspectul în vârstă de 24 de ani până la mijlocul lunii ianuarie a acestui an, de unde au fost ridicate telefoanele de pe care s-ar fi sunat la comiterea infracţiunilor. Aşadar, foarte probabil, cel care a comis efectiv înşelăciunea a acţionat de după gratii.

Andrei Moloce a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sâmbătă, 7 martie, de Judecătoria Rădăuţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un recidivist a „rezistat” o lună şi jumătate în libertate, timp în care ar fi comis trei înşelăciuni.
 Vizualizări articol: 1739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un recidivist a „rezistat” o lună şi jumătate în libertate, timp în care ar fi comis trei înşelăciuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mucenici moldovenești Pe 9 martie, ortodocșii cinstesc memoria celor 40 de Sfinți Mucenici din Sevastia. În memoria lor se pregătesc acum „mucenici”, colaci în formă de opt unși cu miere și presărați cu nuci pisate. În alte zone colacii sunt... Citeşte