Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2015 - Anul XX, nr. 56 (5868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Curat recorduri, parol!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ca mai mereu în zi de luni, când scriu pentru ziarul de marţi, trec în revistă unele dintre întâmplările sportive de peste weekend. Aţi greşit: nu încep cu cele din Spania, le las pe mai încolo, poate umplu spaţiul rubricii până atunci şi nu va mai fi nevoie...aşa că să vedem în ce categorie Guinness Book plasăm game-ul de 17 minute al Dulgheriţei. Şi poate şi întregul meci din semifinala de la Kuala Lumpur, care a durat, deşi au fost doar 3 seturi, fix 3 ore şi 17 minute! Este demenţial, deoarece în acelaşi interval încap foarte bine două meciuri de 2 seturi din 3, chiar jucate integral, dacă nu cumva chiar două de băieţi de Cupă Davis sau de Grand Şlam. Dar parcă tot game-ul de 17 minute este mai anapoda. Asta înseamnă că cele două fete, una fiind Dulgheru, n-au fost în stare, preţ de vreun sfert de oră, să câştige două mingi la rând care le-ar fi adus victoria în respectivul game. În rest, nu vă aşteptaţi să mă găsiţi în fruntea corului lăudătorilor Dulgheriţei. Fiindcă, după ce în semifinală ne-a trecut prin toate stările posibile, de mai era puţin până la sinucidere sau la spart televizorul, în finalăs-a văzut că după setul câştigat cu 6 - 4 în faţa lui Wozniacki, dumneaei a considerat misiunea îndeplinită. Adică a arătat că o poate bate. Aaa, că până la urmă a luat-o cu 2 - 1, asta nu mai e din tenis, ci din psihiatrie, ca la mai toate sportivele românce. Chestia cu oboseala nu ţine. Cine are stări de oboseală stăacasă. Sau se orientează către şah ori darts. Sau se face baby-sitter, nu jucător de tenis. Tot acasă putea să stea şi Real Madrid, în loc să se deplaseze până hăt, la Bilbao. S-a văzut o dată în plus că Ronaldo stă tot mai rău cu nervii, că Bale când nu e genial e fie penal, fie ghinionist (hai, că la şutul ăla de la 45 de metri chiar a fost ghinion pur), că Benzema are lungi perioade de...inexistentă, că domnul Kroos e din alt clip, că dacă nu e Ramos, nimic nu e, şi că în general Real n-a jucat nimic de când a început anul. Rămâne, desigur, precum anul trecut, consolarea că vom câştiga Champions' League, în ideea că n-om fi noi cei mai buni din Spania, dar din Europa da! Şi, staţi niţel, că nici în Spania nu sunt sigur. Vom afla adevărul fix pe 22, în El Clasico.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curat recorduri, parol!.
 Vizualizări articol: 1591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Curat recorduri, parol!3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mucenici moldovenești Pe 9 martie, ortodocșii cinstesc memoria celor 40 de Sfinți Mucenici din Sevastia. În memoria lor se pregătesc acum „mucenici”, colaci în formă de opt unși cu miere și presărați cu nuci pisate. În alte zone colacii sunt... Citeşte