Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2015 - Anul XX, nr. 56 (5868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După faptă şi răsplată

„Doreii” de la Pfeiffer, „arşi” de Primăria Suceava cu cinci amenzi într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua de 9 martie a adus un alt fel de mărţişor firmei care brăzdează cu şanţuri străzile Sucevei, lăsând în urmă noroi cât cuprinde şi gropi-capcană.

Într-o singură zi, reprezentanţii în teren ai firmei Pfeiffer au primit cinci amenzi de câte 1.500 de lei fiecare, pentru neregulile constatate în teren de viceprimarul Lucian Harşovschi, la mai multe puncte de lucru din proiectul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare.

„Amenzile au fost date în baza HCL 302/2009, pentru organizare necorespunzătoare de şantier, la punctele de lucru din cartierul Burdujeni (cel de pe străzile Tineretului şi Păcii şi cel de pe strada Gheorghe Doja), pentru punctele de lucru de pe strada 6 Noiembrie şi Mărăşeşti, precum şi pentru punctul de lucru din Obcini, de pe străzile Măgurii şi Staţiunii”, a declarat viceprimarul  Lucian Harşovschi.

Cele cinci amenzi nu pot fi înjumătăţite prin plata lor în termen de 48 de ore, încât cei de la Pfeiffer au de achitat în total 7.500 de lei.

„Scopul nu este de a da amenzi, ci de a-i disciplina, să lucreze mai atent, mai curat, să nu mai existe atât de multe nemulţumiri create de aceste lucrări. Le-am cerut ca cel târziu săptămâna viitoare să refacă porţiunile de stradă pe care au finalizat deja lucrările, chiar de mai au de lucru în zonă. Sunt străzi pe care au creat un disconfort total, nu putem lăsa aşa lucrurile”, a adăugat viceprimarul municipiului Suceava.

Harşovschi a precizat că va continua să controleze punctele de lucru ale Pfeiffer săptămână de săptămână, pentru a-i ţine din scurt pe constructori, mai ales că lucrările trebuie finalizate anul acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Doreii” de la Pfeiffer, „arşi” de Primăria Suceava cu cinci amenzi într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 3878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 12 voturi
„Doreii” de la Pfeiffer, „arşi” de Primăria Suceava cu cinci amenzi într-o singură zi3.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :D trimis de
(10 mar 2015, 11:45:56
fiecare dupa cat munceste atat primeste
1.1  RE: :D trimis de
(10 mar 2015, 11:50:37
dă-i Cezarului ce-i al Cezarului, pana la urma firmele astea fantoma incaseaza bani de la stat, daca sunt nesimtiti sa se intoarca banii de unde au venit.
1.2  RE: :D trimis de
(10 mar 2015, 12:31:28
La cat sunt cei de la Pfeiffer lipsiti de profesionalism, eu sunt de parere ca ar trebui "cadorisiti" cu cate un astfel de martisor in fiecare zxi pana la sfarsitul lucrarilor!
1.3  RE: :D trimis de
(10 mar 2015, 14:24:38
ANGELAIORDANIS, VASILEBUCOVATI, CORINAION sunteti siamezi?
2.   Asa e cand trimis de
(10 mar 2015, 11:52:54
Asa e cand o firmă cu 2-3 lopeţi şi câţiva Dorei câştigă o licitaţie. Din amenzi să plantaţi copaci.
2.1  RE: Asa e cand trimis de
(10 mar 2015, 12:34:16
asa cred cei de la Pfeiffer ca se asfalteaza o strada .... cu 2 muncitori necalificati o roaba si o lopata ..... presupun ca la asa o lucrare si salariile angajatilor sunt pe masura ..... salarii de batjocura si munca de batjocura!
3.   >:)) trimis de
(10 mar 2015, 12:16:53
foarte bine le-=a facut ... sa mai respecte si termenii contractuali..... daca in contract specifica " suprafata se va aduce la starea initiala" pai asa sa fie ....... daca nu AMENDA ......SI IAR AMENNDA .... poate in felul asta inteleg si ei ca trebuie sa faca treaba pana la capat
3.1  RE: >:)) trimis de
(10 mar 2015, 12:28:38
astia de la pfeiffer nu au nici o treaba cu readucerea spatiului la starea initiala , daca ii iei tare ei nici nu stiu ce e aia "stare initiala"!
4.   Cam putin trimis de
(10 mar 2015, 12:25:02
viceprimaru', da cam putin dai tu amenda avand in vedere cati bani storc astia de la bugetul local ..... ia mai mareste putin miza la amenzi sa vezi cum lasa "bec" in spatele lor!!!
4.1  RE: Cam putin trimis de
(10 mar 2015, 12:37:05
asa ma gandeam si eu ca amenzile sunt cam mici pentru dezastrul pe care il lasa in urma lor
5.   Gropi si iar gropi trimis de
(10 mar 2015, 12:26:51
astia de la Pfeiffer (sau cum i-or fi chemand) sunt de o nesimtire crasa ..... au lasat niste cratere in drum ......... eu sunt de acord cu ady70 si cred ca ar trebui amendati mai des poate asa isi fac si ei treaba conform contractului!
5.1  RE: Gropi si iar gropi trimis de
(10 mar 2015, 12:35:41
Asa e si la mine in fata blocului , a ramas in urma lor un sant mare in care poti intra cu masina fara sa te chinui prea mult!
6.   Burdujeni trimis de
(10 mar 2015, 15:17:06
Tot trec pe Gheorghe Doja. Oameni buni, e dezastru, cum treci de primele blocuri venind dinspre Radauti, si pana dupa intersectia cu Calea Burdujeni, e crima. Santuri transversale, santuri longitudinale; azi am vazut ca au inceput sa sape si pe Calea Burdujeni, dinspre intersectia cu Gh. Doja probabil vor sapa pana in giratoriul de la Orizont. Santurile de pe toata lungimea drumului pe Gh Doja sunt doar betonate, si cu o diferenta de nivel de-ti strici anvelopele (sau chiar atingi, daca ai masina mai joasa). Iar santurile transversale sunt adevarate capcane, nu ai cum sa treci peste ele cu mai mult de 10 la ora.

Eu cred ca nici daca amenzile erau de 5 x 150.000 de lei, tot nu era de ajuns pentru cate pagube, cat noroi, cat praf si cati nervi au provocat doreii de la Pfeiffer numai in Burdujeni. Dl viceprimar ar trebui sa viziteze "santierele" in fiecare zi, si unde nu e in regula sa aplice amenzi. Insa ceva serios, nu mizilicuri de astea de 300 de euro!
7.   Ce cred eu? trimis de
(11 mar 2015, 08:52:25
Ca e doar o inceracre timida a fostului "soarec de maxi-taxi" cum il numea cineva prin comentarii pe acest PDL-ist convertit, de a se uita de unde provine dar si faptul ca e un apropiat al puscariasilor (vezi pupaturi cu Ritzi, Udrea,etc).
Aceasta manevra tipic bolsevista, populista, de a atrage atentia asupra unei probleme reale, dar minora, doar pentru a devia atentia de la o alta problema reala, apropierea de persoane cu activitati infractionale dovedite si un partid PDL cu membri marcanti dupa gratii, sustinuti inclusiv prin votul nemijlocit al acestui individ.
Din comentarii se vede ca a tinut la oamenii mai putin profunzi si nu am nicio indoiala ca articolul, menit sa-i repare imaginea, nu e nicidecum rodul gandirii astuia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mucenici moldovenești Pe 9 martie, ortodocșii cinstesc memoria celor 40 de Sfinți Mucenici din Sevastia. În memoria lor se pregătesc acum „mucenici”, colaci în formă de opt unși cu miere și presărați cu nuci pisate. În alte zone colacii sunt... Citeşte