Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2015 - Anul XX, nr. 56 (5868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

UNPR Suceava îşi propune să aibă 20.000 de membri până în anul 2016

Marţi, 10 Martie 2015 (16:06:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Organizaţia Judeţeană Suceava a Uniunii Naţionale pentru Progresul României îşi propune ca până anul viitor să aibă 20.000 de membri. Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că recent a avut loc şedinţa biroului judeţean al filialei pe care o conduce, în cadrul căreia a fost făcută o analiză a activităţii organizaţiei, cu atât mai mult cu cât pe 1 mai 2015 se vor împlini 5 ani de la înfiinţarea partidului. „Este important faptul că am reuşit să ajungem să fim a treia forţă parlamentară, iar acum trebuie să muncim mai mult şi la nivelul judeţului. Astfel, va trebui să aplicăm motoul partidului şi la nivel local, astfel încât să devină pentru noi ”, a precizat Cătălina Vartic. Ea a explicat că în cadrul şedinţei biroului judeţean au fost discutate probleme legate de administraţia locală şi de activitatea consilierilor locali ai UNPR. Cătălina Vartic a spus că 2015 este un an fără alegeri, motiv pentru care stabilitatea politică trebuie să dea roade şi în domeniul economic, „iar oamenii simpli să simtă efectele dezvoltării economiei”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR Suceava îşi propune să aibă 20.000 de membri până în anul 2016.
 Vizualizări articol: 1706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
UNPR Suceava îşi propune să aibă 20.000 de membri până în anul 20165.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   UNPR a treia forta??? trimis de
(11 mar 2015, 09:10:06
mai sa fie cum puteti voi sa fiti a treia forta ca nimeni nu intelege. Ati abandonat pe toti colaboratori care v-au adus voturi numeroase si acum vreti sa fiti a treia forta??? cati consilieri sa nu mai zic de primari aveti in judet??? ce secti de votare v-au adus cele mai mari procendaje? care sunt oameni care au facut posibil acest lucru? Ii aveti langa voi? Din pacate nu, din cauza indiferentei d-voastra si celorlalti apropiati! Prrin ce bar il mai gasim pe d-nul Marciuc? Degeaba mai incercati sa faceti ceva ca nu veti avea niciodata succes cu gloata de incopetenti pe care o aveti alaturi! Deschideti ochi si asumati-va greselele, cautrati pe adevarati colaboratori care v-au adus voturi pt ca fara ei sunteti ZERO!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mucenici moldovenești Pe 9 martie, ortodocșii cinstesc memoria celor 40 de Sfinți Mucenici din Sevastia. În memoria lor se pregătesc acum „mucenici”, colaci în formă de opt unși cu miere și presărați cu nuci pisate. În alte zone colacii sunt... Citeşte