Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 feb 2015 - Anul XX, nr. 34 (5846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înscrieri

Suceava va avea opt centre de evaluare psihosomatică a elevilor care intră în clasa pregătitoare sau clasa I

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Suceava a stabilit opt centre de evaluare a dezvoltării psihosomatice a copiilor, pentru înscrierea în clasa pregătitoare şi clasa I, pentru anul şcolar 2015-2016.

Pentru a şti dacă viitorul elev ar parcurge cu succes fie clasa I, fie clasa pregătitoare, părinţii pot solicita evaluarea dezvoltării psihosomatice a copilului lor. Evaluarea este coordonată de CJRAE Suceava, în această acţiune fiind implicaţi peste 40 de psihologi ai centrului. Perioada prevăzută în metodologie pentru realizarea evaluării dezvoltării psihosomatice a copilului este 17 februarie – 11 martie 2015, potrivit directorului centrului, psih. Florin Bagiu.

La nivelul municipiului Suceava vor fi organizate două centre de evaluare, unul la sediul CJRAE Suceava şi celălalt la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

În Rădăuţi, centrul de evaluare va funcţiona la Şcoala Gimnazială Nr. 5, iar la Fălticeni, la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”. 

La Câmpulung Moldovenesc evaluările se vor realiza la Colegiul Silvic „Bucovina”, în municipiul Vatra Dornei centrul de evaluare va fi organizat la  Liceul Teoretic “Ion Luca”, iar pentru zona Gura Humorului, evaluarea va fi asigurată la Colegiul “Alexandru cel Bun”. Un alt centru de evaluare va fi organizat la Liceul Tehnic “Ion Nistor” Vicovu de Sus.

„Evaluarea psihosomatică a preşcolarilor se va realiza în perioada 17 februarie – 11 martie 2015, în intervalul orar 10.00-18.00, în centrele de evaluare stabilite. Evaluarea psihosomatică a preşcolarilor se va realiza în prezenţa părintelui sau a tutorelui legal care îl însoţeşte. Rezultatul evaluării dezvoltării psihosomatice va fi comunicat în scris în ziua evaluării”, a precizat psih. Florin Bagiu. Rezultatul evaluării nu poate fi contestat. Pentru realizarea evaluării psihosomatice a copiilor, părinţii trebuie mai întâi să programeze întâlnirea.

Documentele necesare cu care se prezintă părinţii însoţiţi de copil la evaluare sunt: copie certificat de naştere şi adeverinţă de la medicul de familie cu specificaţia “clinic sănătos” sau “apt pentru şcoală”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava va avea opt centre de evaluare psihosomatică a elevilor care intră în clasa pregătitoare sau clasa I.
 Vizualizări articol: 1350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava va avea opt centre de evaluare psihosomatică a elevilor care intră în clasa pregătitoare sau clasa I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dovleac copt, cu miere Ai trebuință de: 800 g dovleac (zis și plăcintar), 100 g zahăr, 100 g miere; facultativ: zeama de la o lămâie.Cum se procedează: Dovleacul se curăță de coajă și de sâmburi, se taie în cuburi, se tăvălește prin zahăr tos și se așază... Citeşte