Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 ian 2015 - Anul XX, nr. 2 (5814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilitate

Fălticenenii pot sesiza non-stop problemele legate de administrarea domeniului public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fălticenenii au posibilitatea de a sesiza în permanenţă problemele legate de administrarea domeniului public din acest municipiu. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat că începând de ieri municipalitatea a instituit un număr de telefon unic pentru semnalarea problemelor legate de administrarea domeniului public. Acest lucru se poate face apelând numărul de telefon 0754-022.644, disponibil non-stop, de luni până duminică. Cătălin Coman a spus că fălticenenii pot semnala Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Municipiului Fălticeni probleme care pot fi soluţionate de administraţia locală, respectiv deszăpezire, salubrizarea străzilor şi trotuarelor, curăţenia în parcurile publice, întreţinerea spaţiilor de joacă, funcţionarea iluminatului public, funcţionarea sistemului de semaforizare, toaletarea arborilor care reprezintă pericol pentru siguranţa cetăţeanului, distrugerea mobilierului urban. Cătălin Coman a mai precizat că în cazul sesizărilor care vizează deranjamente ale unor furnizori de utilităţi, a căror rezolvare nu este de competenţa Primăriei Fălticeni, cum ar fi cele de apă-canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefonie fixă sau televiziune prin cablu, acestea vor fi redirecţionate către operatorii vizaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fălticenenii pot sesiza non-stop problemele legate de administrarea domeniului public.
 Vizualizări articol: 1401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Fălticenenii pot sesiza non-stop problemele legate de administrarea domeniului public1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 6 ian 2015, 21:05:53
Drumul european E85 portiunea administrata de Falticeni d-le Primar nu face parte din prioritatile dvs, ca sunt deja 5 ani , de cand mergem ca pe rambleul de calea ferata ?
Ce ati spune dvs. daca toti cei ce tranzitam Falticeniul , ne-am organiza si am deschide 150 de procese odata impotriva Primariei Falticeni , ptr. daune auto ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei