Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2014 - Anul XIX, nr. 235 (5744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 9 – 15 octombrie

Circul „Las Vegas” în parcarea Shopping City

În perioada 10-14 octombrie, Shopping City Suceava vă invită la noul spectacol al circului internațional Las Vegas. Spectatorii vor admira salturi acrobatice spectaculoase, demonstraţii de mobilitate şi echilibristică, dar și dresuri de tigri albi, aurii și bengalezi. De asemenea, cei mici vor fi fascinați de numerele interesante cu șerpi, aligatori, iguane gigant, cămile, cai și crocodili. Copiii se vor putea distra alături de vestitul clovn Daniel al circului Las Vegas, iar părinții sau bunicii care îi însoțesc vor rămâne uimiți la acrobaţiile aeriene. Spectacolele vor avea loc în parcarea Shopping City, zilnic, de la ora 18:00 și sâmbătă și duminică, câte două demonstrații, de la orele 15:00 și 18:00.

 

Noile colecții de toamnă la Shopping City

Shopping City îi invită pe suceveni să vadă noile tendințe cu care magazinele din incinta centrului comercial întâmpină sezonul de toamnă. „Fie că îți dorești un look clasic, urban sau avangardist, acum ai șansa de a-ți reinventa garderoba cu cele mai actuale piese în materie de modă. Noua colecție de toamnă propune iubitorilor de fashion ținute în culori vibrante, caracterizate de imprimeuri geometrice, franjuri, ținte și carouri menite să scoată din anonimat orice apariție. Magazinele din Shopping City s-au aliniat la noile tendințe și te așteaptă să-ți creezi ținuta potrivită pentru un stil unic”, subliniază reprezentanţii centrului comercial.

 

Joi, 9 octombrie

Colocviu dedicat Zilei Holocaustului în România

În sala de festivităţi a Muzeului de Ştiinţele Naturii Suceava are loc, începând cu ora 12.00, un colocviu dedicat Zilei Holocaustului în România, zi la care, în anul 1941, a început deportarea forţată a populaţiei evreieşti, din Basarabia şi Bucovina, în Transnistria. În cadrul colocviului vor susţine comunicări dr. în istorie Daniel Hrenciuc, care va prezenta şi cartea „O istorie care se stinge: Evreii din Rădăuţi”, prof. Sorin Golda, preşedintele Comunităţii Evreieşti Suceava, şi muzeograful Cristina Pînzariu, de la Muzeul Bucovinei.

Cu acest prilej va fi prezentat şi filmul documentar „Holocaustul uitat”, cu mărturii cutremurătoare despre masacrele de la Iaşi, Dorohoi şi Bucureşti, despre lagărele din Transnistria şi asasinatele de la Chişinău şi Odessa.

 

Vineri, 10 octombrie

Concerte live sau tematice, zilnic, în Route 66

Route 66 nu este doar o celebră şosea în SUA, ci încearcă să se impună pe piaţa suceveană ca unul dintre cele mai selecte localuri. Şi orice local care se respectă ţine şi la standarde, iar administratorii Route 66 spun că nu vor face rabat din acest punct de vedere.

Muzica este unul dintre criteriile de bază ale acestui stabiliment, iar clienţii care îi vor trece pragul pot asculta atât concerte live, cât şi concerte tematice, un concept care a mai fost implementat cu succes şi în alte locaţii din ţară.

Primul concert live din Route 66, local situat chiar la kilometrul zero al municipiului Suceava, în spaţiul de sub fosta cofetărie Union, este programat vineri, de la ora 20.00.

Alex Florea şi Adrian Jureschi, componenţi ai trupei Nightmarion, vor cânta cover-uri într-un concert la care intrarea este liberă.

În afara concertelor live sunt programate concerte tematice. Spre exemplu, astăzi vor putea fi ascultate melodiile celor de la AC/DC.

Administratorii anunţă că seară de seară, între orele 18.00 şi 23.00, vor fi promoţii la băuturi şi la hamburgeri, care vor fi anunţate la un moment anume de barman.

 

Magazinul Nobilia se deschide în Shopping City

Cel mai mare producător de bucătării la comandă din Germania, bucătării comercializate sub brandul Nobilia, își deschide, începând de vineri, 10 octombrie, prin intermediul companiei sucevene Distribution Magi SRL, un showroom cu vânzare în cadrul Shopping City Suceava. La Nobilia proiectarea bucătăriei, simularea computerizată 3D a acesteia, transportul și montajul sunt gratuite. Timpul de livrare al comenzii este de maxim 45 de zile. La Nobilia fiecare bucătărie este unică, în culori exclusive, produsă 100% în Germania și adaptabilă pe orice dimensiuni.

 

Sâmbătă, 11 octombrie

„Retro Parada Toamnei”

De la 10.00 la 14.00, pe platoul Iulius Mall Suceava, Retromobil Club România vă invită la „Retro Parada Toamnei”, o expoziţie de vehicule istorice. Vor fi expuse maşini autohtone vechi de 35-45 de ani şi autoturisme străine, care aparţin colecţionarilor din Suceava şi din judeţele vecine. 

 

Campanie de plantare de arbori, la Adâncata

„Haideţi să ne luăm revanşa faţă de emisiile de gaze, faţă de gunoaiele aruncate în natură, de apa şi energia irosită! În data de 11 octombrie ne organizăm şi mergem la Adâncata să plantăm copaci”, îndeamnă reprezentanţii Bucovina Guides.

Acţiunea este una de voluntariat, organizata cu sprijinul Ocolului Silvic Adâncata.

Întâlnirea cu echipa ocolului silvic este la ora 08.00, la intrare în Adâncata.

Pentru cei care se vor aduna în Suceava, punctul de plecare va fi parcarea de la Carrefour, la ora 07.30.

 

Duminică, 12 octombrie

Kids City, ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, începând cu ora 12:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 12 octombrie, copiii vor putea participa la atelierul “În pas cu moda”, în cadrul căruia vor realiza machete cu hăinuțele preferate.

Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei