Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2014 - Anul XIX, nr. 235 (5744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacție

Nechifor aruncă vina pentru lipsa apei calde în Suceava în brațele PNL și PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean și al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, aruncă vina pentru lipsa apei calde în municipiul reședință de județ în brațele celor de la PNL și PDL. Nechifor a declarat că liberalii și democrat-liberalii au blocat Consiliul Local Suceava timp de două luni doar ”pentru moftul cuiva de a pune un viceprimar PDL”, iar proiectul care viza activitatea Termica, proiect care putea rezolva funcționalitatea sistemului de termoficare, nu a putut fi discutat. ”În data de 8 august 2014, Flutur și Băișanu au declarat că PDL și PNL vor forma noile majorități în Consiliul Local Suceava și Consiliul Județean. Din acel moment patru ședințe de consiliu local la Suceava au fost blocate în mod voit, deliberat de PNL-PDL pentru ținta de a-și pune viceprimar PDL, pentru ținta de a-și crea acolo nu știu ce structură. Timp de patru ședințe, practic două luni de zile, în CL Suceava nu s-a luat nici o decizie privitoare la Termica în condițiile în care în fiecare ședință din cele patru era pe ordinea de zi chestiunea cu Termica. Să nu vină acum nimeni să ne spună nouă că noi nu am făcut nu știu ce, când ei au blocat în mod voit cele patru ședințe. Dacă decideau în august, când a fost prima ședință, nu intram în situația aceasta. Ne-au băgat cei de la PDL și PNL în situația asta aproape fără ieșire în mod voit pentru că au încercat de fapt să lase Suceava fără căldură, știind că lucrul acesta se poate întâmpla și evident ca să arunce pisica. Nu au unde să o arunce. Nu cred că e normal să ajungem acum să fim forțați într-un fel de unii sau de alții să găsim soluții miraculoase. Vina aparține în mod clar celor de la PNL și PDL, care au blocat ședințele din august și septembrie cu non-decizia din CL”, a declarat Nechifor. El a adăugat că a discutat cu primarul Ion Lungu despre situația creată prin oprirea centralei termice a municipiului și că împreună cu Prefectura şi Consiliul Județean vor fi găsite soluțiile pentru rezolvarea problemelor astfel încât populația să beneficieze cât de repede de apă caldă și căldură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor aruncă vina pentru lipsa apei calde în Suceava în brațele PNL și PDL.
 Vizualizări articol: 1775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Nechifor aruncă vina pentru lipsa apei calde în Suceava în brațele PNL și PDL2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Putorilor trimis de
( 9 oct 2014, 19:53:35
Putorilor, faceți ceva pentru județul asta si pentru orasul asta. Centura nu, aeroport nu, apa calda nu. Voi sunteți la putere , putorilor, ba v-ati îmbogățit colecția de primari cu marele Lungu....iar acum ne explicați ca negrul e gri si gri-ul e mov. Faceți treaba , hulpavilor ca suntem sătui de gargara. Daca nu sunteți in stare, luați-va pix si foi si dați-va demisiile.
2.   Comentariu trimis de
( 9 oct 2014, 22:51:06
explicatie mai nesimtita nu am mai auzit voi chiar ne luati de prosti porcu de la prelipca zice ca din cauza rau platnicilor iar voi aruncati vina pe pdl si pnl chir nu vie rusine panaramelor .
3.   INGRASATUL trimis de
(10 oct 2014, 09:34:14
In afara ca te-ai ingrasat ca un porc nu ai facut nimic pentru Suceava si Judet,ai taiat pamblici pe munca altora.POATE MAI VRETI SA VA MAI VOTEZE SUCEVENII? eu cred ca au vazut ce ati facut si o sa fiti taxati acumm si in 2016-

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei