Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2014 - Anul XIX, nr. 235 (5744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intenţii

Lungu nu exclude o nouă candidatură la Primăria Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, ar putea să candideze în 2016 pentru încă un mandat, dar dacă o va face nu consideră necesar să anunţe acest lucru încă de pe acum. Lungu s-a declarat, ieri, în conferinţă de presă, surprins de numărul mare de anunţuri de intenţie pentru câştigarea Primăriei Suceava la alegerile viitoare, afirmând că a constatat că „toată lumea îşi anunţă candidatura pentru funcţia de primar al Sucevei”. Întrebat dacă va mai candida pentru un nou mandat în 2016, Lungu a răspuns că „nu exclud o nouă candidatură, dar eu am notorietate, mă cunoaşte lumea, nu trebuie să anunţ cu trei ani înainte”.

În ceea ce priveşte susţinerea pe care ar conta pentru obţinerea celui de-al patrulea mandat de primar, Ion Lungu a refuzat să spună dacă va candida din postura de independent sau îşi va îmbogăţi zestrea politică prin adeziunea la un partid. „Până în 2016 mai este timp. Până atunci, îmi doresc să fiu sănătos şi să pot face cât mai multe lucruri pentru oraş”, a mai spus primarul de Suceava.

Cu un mandat câştigat ca membru PNL şi două ca membru PDL, actualul independent Ion Lungu este cel mai longeviv primar al Sucevei din 1990 încoace. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu nu exclude o nouă candidatură la Primăria Sucevei.
 Vizualizări articol: 2696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 9 voturi
Lungu nu exclude o nouă candidatură la Primăria Sucevei1.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Glumetul Lungu trimis de
( 9 oct 2014, 11:24:48
Domnul Lungu glumeste de dimineata.Probabil si-a baut cafeaua la crasma Versus si acum sta la birou .Soarele il mangaie usor prin geamul deschis si domnul Lungu viseaza.
Frate ,de 10 ani mananc o paine alba aici la primarie.Afacerile merg struna,crasmele se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie.Orasul asta arata ca naiba si n-are nici de unele,totusi lumea ma iubeste si ma alege.De ce sa nu ies la pensie la Primarie?Ce-ar fi sa mai candidez inca o data?
Eu si multi alti suceveni speram ca domnul primar a glumit de dimineata.
Oricum sansele de a mai candida sunt minime.PDL i-a dat eject si il are candidat pe Balan.Iar PSD se pare ca i-a dat cu flit.Candidatul PSD la Primarie ar fi domnul prefect Florin Sinescu.Si ce s-a mai dus domnul Lungu la Dumbraveni sa pupe mana lui Ponta.Ce s-a mai zbatut sa se realizeze majoritatea PSD in Consiliul local.Si se pare ca fara folos.Dar asa patesc traseistii care alearga toata viata dupa ciolan.Raman fara nimic .la alegerile locale azi se pupa cu Baisanu,maine mergea cu Balan si Flutur in campanie.Deci ce putem spune de caracterul si duplicitatea domnului Lungu?
2.   Poate cu putin ajutor trimis de
( 9 oct 2014, 11:30:25
Poate cu putin ajutor domnul primar n-ar mai putea candida din nou la functia de primar si noi am rasufla usurati.In 2013 Edilul Sucevei, Ion Lungu a fost audiat de procurorii DNA într-un dosar privind pentru programul de anvelopare termică din 2009. El se face că nu știe care e motivul citării la Direcția Națională Anticorupție.
„M-au chemat de vreo 5 ori la DNA, am dat cu subsemnatul, şi nici nu ştiu de ce”, a declarat primarul municipiului Suceava. Lungu este tras la răspundere din cauză că mulţi dintre beneficiari nu şi-au achitat nici până acum cota lor de contribuţie financiară.E adevarat,domnul Lungu pana in prezent nu a fost invinuit de ceva si nici nu doresc acest lucru.Dar cu putin ajutor..........
3.   Haznaua Antena 3 trimis de
( 9 oct 2014, 11:55:08
Stirea ca domnul Lungu va candida din nou m-a bulversat emotional si am uitat pe cine eram nervos de dimineata.Pe Gabita Firea care a aparut la Latrina 3 condusa de pastorul vesnic indragostit de Madalina Ghenea ,pe nume Gadea.Gabriela Vrânceanu Firea l-a atacat direct lpe Klaus Iohannis, ca nu are nu are copii si nu e un bun familist.Oare Ion Iliescu ce ar spune ca nici el nu a avut copii? Declarațiile doamnei Gabriela Vrânceanu Firea, conform cărora oamenii care nu au copii sunt răi și nu au drepturi depline sunt discriminatorii.Acest mod de a face campanie electorala nu este cu nimic mai presus de atitudinea si lovitura data de Basescu in 2009 lui Crin Antonescu cand s-a referit la fosta lui sotie (decedata).
4.   Haznaua Antena 3 trimis de
( 9 oct 2014, 12:04:29
Pentru ca un candidat să fie un bun președinte, câți copii trebuie să aibă, câte neveste, sau după caz, câți bărbați? Pentru ca un candidat să fie încadrat în categoria de 'bun familist', deci să fie un bun președinte, este suficient să își părăsești nevasta cu care ai un copil, și imediat să te căsătorești din interes cu fata unui șef ierarhic sau mai trebuiesc îndeplinite și alte cerințe sau misiuni?Gabriela Firea s-a măritat cu un alt bărbat cînd răposatul soț nici măcar nu se răcise. Și s-a măritat cu mare tam tam să știe toată țara.Noi, bărbații, am ezitat să ne vîrîm nasul în chiloții Gabrielei Firea.Iată însă că ea, femeie, nu șovăie să-l descheie la prohab pe Klaus Iohannis în public.
5.   Comentariu trimis de
( 9 oct 2014, 13:47:45
Huoooooo..... Cur*a politica ! Sa te mai voteze mata de la Prelipca ! La sapa cu tine TARANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
6.   Dl Lungu a demonstrat ce poate!.... trimis de
( 9 oct 2014, 14:19:20
Dl.Lungu nu ar mai trebui sa se mai oboseasca pentru a o a treia realegere, avind in vedere brambureala de idei de dezvoltare a orasului! Arata mai rau ca inainte. NU are nimic specific care sa-l defineasca si care sa-i confere farmec!
Adevarul este ca nu poate, nu este competent!
Trebuie cineva tenace, un bun organizator si cu dragoste de frumos si de functional…
6.1  RE: Dl Lungu a demonstrat ce poate!.... trimis de
( 9 oct 2014, 14:23:55


In primarie este caldura, se transpira de cald, iar prostimea sta in frig de mai bine de o saptamina, fara apa calda, fara caldura.

6.2  RE: Dl Lungu a demonstrat ce poate!.... trimis de
( 9 oct 2014, 16:05:32
Actualul primar joaca cu PSD ... de cum de latu ca tu erai pupancur cu NEchifor ?
6.3  RE: Dl Lungu a demonstrat ce poate!.... trimis de
( 9 oct 2014, 20:04:54
CITESTECARTI ,

????- esti mirlan te inteleg, dar ce te faci cu limba româna?

7.   Coment trimis de
( 9 oct 2014, 14:19:24
Toată lumea vă cunoaşte,de ce să nu candidaţi,nu vedeţi că Viorel Liss a rămas viril după atâtea candidaturi ?
Mai cu o sarma,mai cu o apă minerală,mai cu un ceai,lumea-i dornică să vă aleagă,aţi făcut atât de multe în Suceava.
8.   Curva politica trimis de
( 9 oct 2014, 21:04:45
bai tarane de la prelipca tu iesti nesimtit tare !
8.1  RE: Curva politica trimis de
( 9 oct 2014, 21:13:10
atit, de nesimtit, incit a ajuns sa fure si curent de pe stilpii din centru pt reflectore ca sa lumineze intrarile de la oscar
8.2  RE: Curva politica trimis de
( 9 oct 2014, 21:42:07
Are tiriplica asta de primar bani sa si plateasca sondaje si articole cu schepsis ce-ar fi daca nu s-ar povesti.Se ocupa de futilitati penibile in loc sa ia problema in mana si sa rezolve situatia incalzirii pe timp de iarna.Cataroiu asta de primar e de mult timp in frumtea urbei si "gospodarul" de el se tot incurca in buci si calti de canepa de la conductele termidelor. Nea primare, tu ca lider, in atitia ani cat ai avut la dispozitie sa nu fii in stare sa rezolvi o problema e tragic. E logic ca te duce capul doar pe lung ......
9.   VINE DOSARUL! trimis de
(10 oct 2014, 09:13:22
Domnule Lungu Stiti ce va asteapta? Ati furat cat ati putut vine clipa sa dati si socoteala. Sper sa ramaneti fara nimic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei