Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 aug 2014 - Anul XIX, nr. 191 (5700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pasiune

Concursul de pescuit la păstrăv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul de pescuit sportiv la păstrăv cu muscă artificială a fost iniţiat în urmă cu 11 ani de medicul veterinar Octavian Cubleşan, de la an la an participarea fiind din ce în ce mai numeroasă, iar capturile de dimensiune legală, 20 de centimetri la păstrăv şi 25 de centimetri la lipan, din ce în ce mai multe. Acestea au fost şi motivele pentru care, pentru prima dată, concursul de la Ciocăneşti a reprezentat şi etapă din cadrul Concursului naţional de pescuit la muscă. Pregătirea, desfăşurarea şi premierea concursului de pescuit au fost organizate de membrii clubului Rotary Vatra Dornei împreună cu sponsori din Vatra Dornei şi Bistriţa.

„A fost un concurs extraordinar, fair-play foarte mult, vremea a ţinut cu noi. Astăzi a plouat un pic dar nu ne-a deranjat. Vreau să mulţumesc mai întâi actorilor principali, care sunt pescarii, organizatorilor şi sponsorilor”, ne-a declarat dr. Leonard Rey, organizatorul concursului.

Duminică după-amiază, în cadru festiv, dr. Leonard Rey şi Doina Drăgan, preşedinta Clubului Rotary din Vatra Dornei, i-au premiat pe cei mai buni sportivi. Au fost acordate două premii speciale, unul celui mai tânăr participant, Tudor Ardeleanu, iar premiul pentru cea mai bună captură, un păstrăv de 42 de cm, i-a revenit lui Lucian Tătar.

Premiul III i-a revenit lui Gherghe Ardeleanu, pe locul II s-a clasat Raul Tătar, iar pe primul loc s-a situat Ioan Florin Buzaş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de pescuit la păstrăv.
 Vizualizări articol: 1672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Concursul de pescuit la păstrăv3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei