Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 aug 2014 - Anul XIX, nr. 191 (5700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ţine cât ţine...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Am fost martor al unor întâmplări (de fapt, deloc întâmplătoare) care au transformat ultimul weekend într-unul cu adevărat memorabil. Mai întâi, cursa de Moto GP în care se aştepta ca Marc Marquez că devină recordman absolut la numărul de victorii consecutive, cele zece de până acum (adică toate cursele din actualul sezon!) constituind şi ele un record, dar pe care Marquez în împarte cu alţi doi motociclişti celebri. Ei bine, deşi pleca din pole position, având aşadar un avantaj încă din start, Marquez a obţinut doar un amărât de loc 4, neprinzând nici măcar podiumul! A fost o cursă absolut nebună, în care „Il Dottore” (ăsta e pe bune, n-are nici un plagiat în CV!) l-a bătut direct pe Marquez, confruntarea dintre cei doi fiind realmente electrizantă. Îmi pare rău pentru Marquez, dar mă bucur enorm pentru Rossi, poate cel mai spectaculos competitor din istoria motociclismului. A fost, înainte de orice, dovada că orice chestie ţine cât ţine, dar până la urmă tot crapă. 
Cam în acelaşi fel au stat lucrurile şi în finala turneului de tenis de la Cincinatti (ăla masculin, că despre feminin chiar nu-mi face plăcere să mai scriu, după ce Sharapova a distrus-o iar pe Halep), unde s-au întâlnit Ferrer şi Federer. Un „bătrân” de 33 de ani, Federer, şi un „june” de numai 32 de ani! Federer a făcut instrucţie cam toată săptămâna, cel mai hazliu meci al său fiind semifinala cu o gloabă canadiană, Raonic, care în afară de serviciul de măciucar n-are nici un argument pentru a fi numit tenismen. Ei bine, după un set câştigat de Federer cu 6-3, a început dezastrul: 0-5, apoi 1-6 în setul 2. Ca fan al său, vă jur că n-am avut nici un fel de emoţii: era clar că Federer e cu 2, 3, poate 14 clase peste Ferrer. Astfel că finalul a fost cel aşteptat. Prilej cu care scorul întâlnirilor Federer – Ferrer a ajuns la... 17-0! Pe Ferrer, aşadar, gloria l-a ţinut preţ de un set. Pe Federer, de vreo 16 ani. 
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţine cât ţine....
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ţine cât ţine...5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei