Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 aug 2014 - Anul XIX, nr. 191 (5700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie judecători

Suspecţii de furt în cazul spargerii casei primarului din Udeşti, puşi în libertate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tribunalul Suceava a decis, ieri, punerea în libertate a trei dintre suspecţii puşi sub acuzare pentru spargerea dată la casa primarului comunei Udeşti, furt comis în luna martie a acestui an.

Ionuţ Bogdan Ciobanu, în vârstă de 29 de ani, Dragoş Pavel, în vârstă de 27 de ani, şi Cosmin Ovidiu Albu, în vârstă de 23 de ani, toţi din municipiul Botoşani, se aflau în arest preventiv de la mijlocul lunii iunie a acestui an, când au fost săltaţi în cadrul unei acţiuni comune a poliţiştilor din Suceava şi Botoşani. Magistraţii Tribunalului Suceava au admis contestaţiile acestora şi au stabilit că ancheta poate continua cu cei trei în stare de libertate. Faţă de Ciobanu, Pavel şi Albu s-a dispus însă măsura controlului judiciar. Cei trei au de respectat măsuri stricte, printre care: să nu ia legătura între ei, să se prezinte la poliţie conform programului de supraveghere, să nu se apropie sau să nu comunice direct sau indirect cu martorii din dosar, să informeze în prealabil dacă îşi schimbă domiciliul. Dacă vor încălca măsurile impuse, măsura controlului judiciar va fi revocată, au avertizat judecătorii.

În acest dosar, pe lângă cei trei, mai este cercetat şi Vasile Cristinel Jescu, în vârstă de 43 de ani, din Udeşti, care a fost arestat în lipsă în acest dosar.

Din ancheta poliţiei rezultă că Jescu a fost cel care a dat pontul de furt şi a supravegheat casa primarului, pentru a găsi momentul prielnic de a acţiona. Pe 21 martie, dimineaţă, i-a sunat pe cei trei tineri din Botoşani, la scurt timp după ce a observat că primarul Savel Botezatu şi soţia sa au plecat de acasă.

Din locuinţa primarului Savel Botezatu au fost furate bijuterii şi ceasuri de firmă, bunuri evaluate la o valoare de 40.000 de lei. Deocamdată a fost recuperată doar o mică parte din prejudiciu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspecţii de furt în cazul spargerii casei primarului din Udeşti, puşi în libertate.
 Vizualizări articol: 1747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suspecţii de furt în cazul spargerii casei primarului din Udeşti, puşi în libertate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei