Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2014 - Anul XIX, nr. 77 (5586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şpăgi în trafic

Ce nu ştiau poliţiştii: procurorii le-au montat în maşinile de serviciu dispozitive de înregistrare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În dosarul polițiștilor corupți cercetați de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, surse judiciare ne-au mărturisit că anchetatorii au montat în mare secret dispozitive de înregistrare audio în mai multe autoturisme ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pentru a depista eventualele fapte de corupţie.

Iar înregistrările obţinute de anchetatori au scos la iveală cum unii poliţişti luau şpăgi de la şoferi pe care îi opreau în trafic şi cărora le imputau diferite abateri la regimul rutier.

De altfel, procurorul de caz şi ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Suceava au identificat, pe baza înregistrărilor respective, zeci de persoane care le-au dat şpăgi respectivilorpoliţişti, pentru a scăpa de amenzi.

În ultima săptămână, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au fost chemate la audieri, în acest dosar, peste 20 de persoane.

Din informaţiile pe care vi le-am prezentat în exclusivitate în ediţia de ieri, vizaţi de anchetatori sunt poliţiştii de la Moara (n.r. - de unde s-au ridicat acum două săptămâni mai multe documente), dar surse apropiate anchetatorilor vorbesc şi despre agenţi de poliţie din alte localităţi limitrofe municipiului Suceava.  

În dosar s-a început urmărirea penală faţă de faptele în sine, acuzația fiind de luare de mită.

Rămâne de văzut, în final, câţi polițiști vor fi puși sub acuzare şi pentru ce sume  şi-au riscat aceştia serviciul, pentru că, dacă vor fi găsiţi vinovați, vor fi dați afară din poliţie.        

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce nu ştiau poliţiştii: procurorii le-au montat în maşinile de serviciu dispozitive de înregistrare.
 Vizualizări articol: 8742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.69/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 13 voturi
Ce nu ştiau poliţiştii: procurorii le-au montat în maşinile de serviciu dispozitive de înregistrare4.7513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adaptare ! trimis de
( 4 apr 2014, 11:35:04
Credeam ca noua generatie de politisti este familiarizata cu noile tehnologii , insa dupa cum se vede vechile naravuri greu se abandoneaza.
1.1  RE: Adaptare ! trimis de
( 4 apr 2014, 12:05:14
oare a fost inregistrat si "BOCANCEL" VASILE "SEFU DE TRIB DE LA BOROAIA " IN MOMENTUL IN CARE se ducea la LACTO BOROAIA si incarca LOGANUL M.A.I. cu branza apoi plecat in tromba cu girofarurile pornite spre "saful lui" comandantul NICHITOI IOAN ... stai sa vezi ca vine pastele si acusica il vezi pe bocancel cu "mielu" in brate pe la usa lui ...poate poate il mai tine in functie ...poate poate il mai iarta pentru dosarele nerezolvate sau poate mai inchide ochii la acuzatiile de coruptie in masa....... aloooo vasilina...de cati miei ai dat comanda la stana la SIBECHI COSTEL .... tu cu ce te alegi ? cu un miel cu o nara ?happy
1.2  RE: Adaptare ! trimis de
( 4 apr 2014, 12:18:04
sau cand ai participat la Campania electorala aducand oameni la sectia de votare cu loganul M.A.I pentru favorizarea voturilor aduse pentru STAN IOAN.si facei campanie electorala in haine de politist in piata comunala imparteai pixuri si brichete cu STAN .actual deputat ....apoi AJUNS DEPUTAT STAN I-a trimis echipa de muncitori pentru ai face buda in casa ,(ca se ca** in livada sub 3 strujeni ) ...apoi I-a pus termopane la "cusca" unde sta ..locuinte data de CIOANCA primarul.. gratis ..si el ca un militian impu*** se duce cu nerusinare sa I se deconteze banii .....NU UITA TU INCA MAI ESTI POLITIST jegos DATORITA PLOCOANELOR PE CARE LE DUCI SEFILOR TAI SI DATORITA PRIMARULUI SI A DEPUTATULUI STAN .....DAR ROATA SE INVARTE .... ce realizari ai tu in comuna coruptule cate CAZURI DE FURT ai rezolvat in comuna =0 cate dosare ai rezolvate =0 cata spaga primesti pe zi in comuna = fara numar !!!!! happy
1.3  RE: Adaptare ! trimis de
( 4 apr 2014, 12:27:05
v-au trimis o politista la sectie la BOROAIA ... sub idea ca poate va linistiti ATI CORUPTO SI PE EA SI ATI INVATAT-O CU SPAGA ..... aveti material de l*** .la sectie ....
2.   Bulau trimis de
( 4 apr 2014, 14:26:07
Sper ca macar acum sa trimita la bulau cativa militieni, ca sa-i phuta in cret martalogii. Altfel nu se invata minte marlanii...
3.   Instanțele naționale de drept nu-și fac datoria! trimis de
( 4 apr 2014, 15:50:10

Din pacate aceasta institutie a statului a ajuns intr-un hal fara de hal! Cauza acestei situatii este angajarea in aceasta institutie a unor plafonati si puturosi care au relatii sau a caror parinti au o situatie materiala prospera!!!
Pe actualii politisti nu ii intereseaza atributiile pe care le au in efectuarea meseriei conform fisei postului lor! Ei sunt interesati doar de un serviciu stabil si care in ultima vreme nu le da batai de cap!!!
S-a ajuns ca politistul roman sa fie un corupt fudul, dar care are doua-trei facultati si cel putin un ,,master”!!

4.   Pentru a.p.v.-isti, via "tazmanian din luna" trimis de
( 4 apr 2014, 15:52:30
Cand n-ai de lucru iti cauti... In afara de critici spurcate si plicticoase, ce mai stii sa faci? Iti spun eu: NIMIC! Ai fost ceva...cand erai mai mic, dar acum ai ajuns un uscat fara capatai, de care toata lumea fuge ca de raie si...atat. In nemercia ta, oare nu-ti dai seama ca nu apartii acestei lumi?! N-ai loc nici in cea reala, nici in cea virtuala, si nu se stie daca in cea de apoi daca te primeste Domnul prea curand. Continuand asa, pe la 80 de ani, o sa sfarsesti in camasa de forta...la Sasca. Prostul nu-si da seama ca-i prost, nebunu' nu-si da seama ca-i nebun, si tot asa... Eu fac parte din prima categorie, dar tu sigur faci parte din cea de-a doua. Drum bun!
5.   Pentru a.p.v.-isti, via "tazmanian din luna" trimis de
( 4 apr 2014, 20:00:17
Atunci cand va fi clipa sa pleci...la Sasca, iti promit ca eu iti voi pune catusele, sa vedem ce  ☭  o sa-mi faci tu, nebunul satului ce esti! Toti A.P.V.-istii merg la Sascaaaaa!
5.1  RE: Pentru a.p.v.-isti, via "tazmanian din luna" trimis de
( 4 apr 2014, 20:18:09
Gabor împuțit,cătușele să i le pui lui „tactu'”.
6.   So pe chiperi dorel de la rutiera Solca trimis de
( 4 apr 2014, 20:46:34
si lu asta trebuie montat un dispozitiv , sa-l vada pe acest "mare cinstit" sefii ijp cum bea la motan si in cajvana si cum face controale fara atributii in piata arbore si idem si sefului politiei solca
7.   Prea mult popolistu izmana e debil rau de tot trimis de
( 4 apr 2014, 21:13:18
Debilu izmana cu peste 40 de aidiuri la activ inventeaza o polemica cu "insusi el". E un po cum plm se zice pulist primitiv si ignorant, ciocobula de untura la vreo 130 kg in vid, cracanat de 1 metru 65 cu reumatism poliarticular acut.
7.1  RE: Prea mult popolistu izmana e debil rau de tot trimis de
( 4 apr 2014, 21:47:07
Ohooo...pe unde umbli prostea? Vezi că sunt unii pe aici care îți periclitează titulatura de ”prostalău' forumului”.
Băi mamelucilor, hotărâți-vă în privința lui Taz. Ba are 45 de kile, ba are 130 de kile, ba e culturist, ba e wrestler... Ce naiba...?
Un lucru e sigur: Vă încântă la toți amigdalele cu reprize susținute de masaj falic.
Iar vouă vă place! Luați, luați, se pare că are băiatu cu ce să v-o dea la toți!
7.2  RE: Prea mult popolistu izmana e debil rau de tot trimis de
( 4 apr 2014, 21:55:24
Așteptați un pic băi curcănașilor kă kât de curând vă vine rândul .Made în maidan Ukraina!Oameni în negru și ce alte salopete bolșevice mai aveți! Opinia publică se ridică.Să vedem până unde întindeți coarda.De data asta nu mai scăpați,nu mai sunt gărzile patriotice din '89.Aia era fix pix.
8.   Mars izmana prostalau tiitor de imagine pt. pmp trimis de
( 4 apr 2014, 22:42:03
voi mutantii securisti satanici ar trebui luatzi un pic de coiditze. to maci love pe bani va va ucide bey lingailor pe termen scurt si mediu.
8.1  RE: Mars izmana prostalau tiitor de imagine pt. pmp trimis de
( 4 apr 2014, 23:45:32
Jijel zis delirium tremens, Xanaxul a făcut ravagii prin bostanul ăla putred al tău.
Fii băiet cumincior, că altfel te taie ăia de pe lista de acces la masa festivă de Paște și ai să pierzi sufleul de Rudotel.
Ai să intri in sevraj prostalăule!
8.2  RE: Mars izmana prostalau tiitor de imagine pt. pmp trimis de
( 5 apr 2014, 01:06:06
n ati terminat...incepeti dara!!! Mi e dor de voi ! ii lasati asa usor ? nea GIGI , n ai murit ?
9.   Pentru tazamanianul lunatic trimis de
( 5 apr 2014, 06:24:18
In nebunia ta nu ti-ai dat seama ca nu m-am legat decat de tine, nu si de familia ta. Dar tu, din nebunie dai in prostie si nici n-o sa-ti revii. Ce vina au ei, parintii, ca n-a iesit din tine decat un ratat si-un nebun de legat? Acum esti si nebun si prost. Ramai cum esti...ca tot la Sasca ajungi.
10.   Chiar nu se poate dialoga civilizat? trimis de
( 5 apr 2014, 09:28:09
Bag seama ca in comentariile de pe aici se ,,spala” fara menajamente orgoliile. Nu inteleg de ce intr-o discutie contradictorie trebuie neaparat sa (va) jigniti?
Nu inteleg de ce orice raspuns trebuie insotit de atatea insulte. Chiar nu se pot purta niste discutii in mod civilizat? Asta-i rautatea romanului, proasta crestere, orgoliul de a fi cel mai destept, de unde deriva incapacitatea de a purta un dialog.
10.1  RE: Chiar nu se poate dialoga civilizat? trimis de
( 5 apr 2014, 11:00:59
N-ai înțeles că este vorba despre vestita inteligență a milițienilor ? Cum își apără haita ?Cum își refulează prostia pe ziare online ?
Trebuie să ne batem joc și noi de cineva,nu ?
Ei cum și bat joc de noi în fiecare zi cu tupeul și aroganța lor ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei