Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2014 - Anul XIX, nr. 77 (5586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Timp de două săptămâni

Controale în tot județul cu peste 200 de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 1 -19 aprilie a.c., aproximativ 200 de polițiști sunt angrenați zilnic în controale prin tot județul, au anunțat, ieri, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, acțiunile urmând a avea loc „în scopul asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranță publică în perioada premergătoare sfintelor sărbători ale Paştelui Ortodox şi Catolic, privind combaterea infracționalității de natură economică, prevenirea infracțiunilor cu violență și a furturilor, precum şi combaterea infracționalității stradale”.

În cadrul acțiunilor vor fi folosite efective din structurile de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră, investigații criminale, poliție transporturi și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„Activitățilevor viza în principal verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale de societățile/firmele și persoanele fizice care desfășoară activități de comercializare a mărfurilor, în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale. Totodată, sunt vizate ca obiective prioritare și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, asigurarea respectării legii, prevenirea activităților infracționale şi creșterea vizibilității elementului polițienesc, în zonele de risc criminogen, diminuarea fenomenului infracțional şi contravențional specific perioadei premergătoare sărbătorilor pascale”, se arată într-un comunicat al politiei județene.

 

În primele două zile, 231 de sancțiuni contravenționale

În primele două zile de controale (1 şi 2 aprilie), polițiștii au aplicat 231 de sancțiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 124.000 de lei, majoritatea pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

„Au fost verificați 115 agenți economici și 587 mijloace de transport, fiind constatate şapte infracțiuni, pentru care sunt cercetate şapte persoane”, arată reprezentanții IPJ Suceava.

Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 3.000 de lei şi au fost indisponibilizate mărfuri în valoare de 225 de lei.

„Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea respectării legislației  şi  creşterii gradului de siguranţă publică a cetățeanului”, precizează cei de la poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controale în tot județul cu peste 200 de polițiști.
 Vizualizări articol: 6696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Controale în tot județul cu peste 200 de polițiști5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AU OMIS trimis de
( 4 apr 2014, 12:29:37
Au omis transportul de lemn din zona Radauti,poate au primit ordin sa nu vada ce este cu lemn, prostii trebuie amendati sa le dea voturi,baietii destepti au liber.
2.   %adevar trimis de
( 4 apr 2014, 14:12:26
ai perfecta dreptate la Radauti politia nu exista ptr. contolul traficului de lemn....implicti politicieni..
3.   La produs trimis de
( 4 apr 2014, 14:21:10
Au iesit gaborii la produs bani pentru sarbatori... Acum sunt mai multi militieni pe marginea drumului decat curve.
4.   DRAGI SOFERI SI OAMENI BUNI trimis de
( 4 apr 2014, 19:34:31
Hai sa le stropim fetele cu acid s-au sa le taiem capetele cand ne opresc, zeflemisti care traiesc din banii nostrii.Care sunt de ai lor le face semn sa plece iar noi marea majoritate corecti isi bat joc de noi,poate le vine randul si lor cat mai repede sa dea socoteala pentru ce si-au batut joc de popor.AH ada doamne inca o revolutie ca stiu unde sa gasesc acesti neispraviti.
5.   Com trimis de
( 4 apr 2014, 20:46:46
nu mai mancati la ca..t infracorilor! de ce sa nu iasa pe teren ca va prinde la furat? maimutelor! felicitari politiei si sa fim mai in siguranta pe strada si in case
6.   Mr. Cetateanul trimis de
( 4 apr 2014, 22:01:40
Domnule cetatean: Din comentariul dumneavoastra reiese clar ca sunteti politist. Bineinteles ca in orice tara din lume, politia trebuie sa-si faca treaba si sa asigure acel climat de siguranta si ordine ! Da ! Dar daca acea politie vrea sa fie respectata si apreciata ca atare, aceasta NU trebuie sa fie un corupta pana in maduva oaselor. NU trebuie sa inchida ochii la marile infractiuni care pagubesc si saracesc cu adevarat aceasta tara si sa se lege de de mici gainarii si sa se bata un piept cu meritele lor ca au dat o amenda unui amarat care n-are bani sa-si repare calumea masina, sa ia certificatul de inmatriculare unui sofer caruia nu-i arde un bec de pozitie pe fata si un bec de ceata pe spate.
Adica dumneavoastra domnule Cetatean vreti sa spuneti ca este o coincidenta ca au aparut asa din senin aceste "mari" operatiuni de anvergura in ceea ce priveste combaterea infractionalitatii, exact acum inainte de sarbatori?
Nu domnule, ci asa cum spunea cineva mai sus, Cei de Sus isi cer tainul si milul regulamentar de Pasti...
Este fals acest lucru domnule politist?
Atunci ce actiuni si ce comportament al Politiei Romane a dus la crearea acestei imagini "false" in randul majoritatii populatiei? Nu v-ati gandit la acest lucru?
Nu v-ati gandit de ce sunteti vazuti asa?
Asa din senin, li s-a nazarit tuturor romanilor ca politia nu lucreaza in adevaratul interes al cetateanului?
Mai are rost sa dau exemple pe care le stie toata lumea?
Politia Romana este o institutie care ar trebui sa starneasca admiratia cetatenilor acestei tari ! De ce este vazuta cu dezaprobare? Oare toti ceilalti romani sunt infractori, si doar politistii sunt corecti?
Va rugam sa ne faceti sa va respectam, dar nu un respect venit din teama ci un respect venit din admiratia pentru munca pe care o faceti si pentru modul in care o faceti !
6.1  RE: Mr. Cetateanul trimis de
( 4 apr 2014, 22:23:58
Hai vino dulce moarte ! Respectul meu e o mare flegmă și vomă.
7.   Com trimis de
( 5 apr 2014, 15:14:02
nu sunt politist! sunt un muncitor care munceste cu ziua si sa imi castig existenta de azi pe maine, dar zic ca e bine ca politia merge pe teren ca ajuta oameni la nevoie.. eu veneam de la lucru, si in suceava am fost jefuit de niste tigani din burdujeni si ma ajutat un echipaj de politie de la serviciul de investigatii criminale.. norocul meu ca trecea pe strada si iam oprit de ia prins si mi-am recuperat bani de salar pe care iam luat, inca odata multumesc politiei suceava ca sunt alaturi de noi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei