Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 ian 2014 - Anul XIX, nr. 14 (5523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

O fundaţie din Germania este dispusă să adopte lunar 300 de câini comunitari din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fundaţie din Germania este dispusă să adopte lunar 300 de câini fără stăpân de pe străzile din Suceava. Anunţul a fost făcut de consilierul local sucevean şi preşedinte al Asociaţiei „Pro Anima” Suceava, Doiniţa Cocriş, care a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PSD, că va continua să încerce să rezolve problema câinilor comunitari fără creşterea sumelor alocate de primărie în acest scop. Cocriş a precizat că până în momentul de faţă această fundaţie pentru protecţia animalelor din Germania adopta lunar aproximativ de 80 de câini fără stăpân. „Voi încerca în continuare să nu punem o presiune suplimentară pe bugetul Sucevei. Vrem să încercăm să rezolvăm această problemă prin atragerea de asociaţii din străinătate”, a explicat Doiniţa Cocriş. Ea a arătat că fundaţia din Germania este dispusă să adopte toţi câinii care vor fi strânși în următoarele luni de pe străzile din Suceava. „Toţi câinii care se vor prinde într-o lună de zile vor pleca la adopţii în străinătate. Şi nu vom avea nici un cost cu această activitate. Ei pleacă legal, cu aprobarea Direcţiei Sanitar Veterinare”, a mai spus consilierul local al PSD. Doiniţa Cocriş a mai spus că fundaţia din Germania a întrerupt toate adopţiile de câini din celelalte ţări din Europa de Est în care derula astfel de proiecte, urmând să preia doar câini din Suceava.Cocriş a adăugat că toţi câinii care vor fi strânşi de pe străzile Sucevei vor fi fotografiaţi, imaginile urmând a fi publicate pe internet, după care patrupedele alese vor pleca la un adăpost din Germania şi vor ajunge în final la viitorii stăpâni.

Preşedintele Fundaţiei „Pro Anima” Suceava a estimat că pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ sunt aproximativ 1.500 de câini fără stăpân. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fundaţie din Germania este dispusă să adopte lunar 300 de câini comunitari din Suceava.
 Vizualizări articol: 2075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
O fundaţie din Germania este dispusă să adopte lunar 300 de câini comunitari din Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei