Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 ian 2014 - Anul XIX, nr. 14 (5523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă

Senatoarea Steliana Miron susţine că Becali i-a propus să-i preia partidul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea PP-DD de Suceava, Steliana Miron, a primit o ofertă din partea lui Gigi Becali, de a prelua preşedinţia Partidului Noua Generaţie- Creştin Democrat, la nivel naţional. Steliana Miron ne-a declarat, ieri, că duminică i-a telefonat Becali şi i-a propus preluarea PNG-CD. „Noi suntem foarte buni prieteni, vorbim săptămânal la telefon şi mi-a mai propus şi altă dată acest lucru, dar am considerat că este o glumă. Acum aştept un nou telefon, cu o propunere concretă şi în acest caz detaliile preluării vor fi stabilite de avocaţii noştri”, a declarat Miron.

Întrebată câţi membri mai are în prezent PNG-CD, senatoarea a spus că nu ştie exact, dar crede că „măcar un milion de fani Steaua tot are”.

Partidul Noua Generație-Creștin Democrat (fost Partidul Noua Generație) este un partid politic declarat de dreapta, creștin, naționalist, european, din familia europeană a partidelor populare, creștin-democrate, conservatoare. PNG a fost înființat în 1999 şi condus de fostul țărănist Viorel Lis, care a renunțat la partid în 2000.

 

Actualul preşedinte al PNG-CD este în închisoare

Conform ro.wikipedia.org, de două ori în istoria sa partidul lui Lis a apelat la metoda anunțului la mica publicitate pentru a căuta candidați la alegerile locale, în 2000 și în 2003. În 2004, președinția partidului a fost preluată de la Ioan Olteanu de George Becali, finanțator al clubului de fotbal Steaua București. Începând din aprilie 2006, formațiunea condusă de George Becali și-a schimbat denumirea în Partidul Noua Generație-Creștin Democrat. Din punct de vedere al rezultatelor electorale, la alegerile legislative din 2004, scorul a fost de 2,4%, iar în 2008  partidul a obținut 2,27% din voturile exprimate pentru membrii Camerei Deputaților și 2,53% din voturile exprimate pentru membrii Senatului. În 2012, Becali a obţinut un mandat de deputat, însă ales pe listele USL.

La această oră, Becali este încarcerat la penitenciarul Poarta Albă. El a primit în 2013 trei condamnări definitive de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale, o sentinţă identică în dosarul "Valiza" şi trei ani cu suspendare în dosarul sechestrării celor care i-au furat limuzina. Cu un spor  de pedeapsă de şase luni, Gigi Becali are de executat trei ani şi jumătate de închisoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea Steliana Miron susţine că Becali i-a propus să-i preia partidul.
 Vizualizări articol: 3899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 7 voturi
Senatoarea Steliana Miron susţine că Becali i-a propus să-i preia partidul2.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DEGEABA trimis de
(21 ian 2014, 11:41:05
Nu ai fost in stare sa pastrezi oamenii care au muncit pentru partid si au fost indepartati,acum crezi ca poti face ceva cu BECALI? te inseli cucoana.Voi nu mai prindeti nici 3% poporul a pierdut increderea in voi,cu sefi ca tine este clar numai in jos.
2.   Fata fara dintelui trimis de
(21 ian 2014, 12:28:24
Dan Diaconescu ,descendent din Burebista,Nabucodonosor si familia Brancoveanu
dezvaluie cine se afla in spatele lui,toti oamenii fara dintelui.Bill Gates,Donald Tramp ,regina Elisabeta a II-a si Steliana Miron.
Tomberonul l-a primit cu dragoste pe barbatul stirb de 40 kg cand Tolea il infunda cu dragoste paterna si-l indesa cu bocancul nr.47.Costumul lui Dan era galben si tomberonul adora galbenul.Dan Diaconescu si-a intrebat telespectatorii de la Socola daca politistul Cioaca si-a facut nevoile intre Rucar si Bran.Intrebare geniala izvorata din exhaustivitatea lui Shopenhauer cand mergea la buda.
Se zice ca in spatele lui Dan este gigantul Gazprom.Ce nu stie lumea e ca politica concernului este sa nu faca afaceri cu cetateni fara dinti in gura.Se zice ca in spatele Stelianei Miron se afla Dan Diaconescu.Ce spune doamna Steliana:"În calitate de lider al PP-DD Suceava, mi-am propus să ridic calitatea membrilor ".

3.   Sexy Senatoarea trimis de
(21 ian 2014, 12:29:53
Doamna Steliana Miron a intrat in senat la redistribuire cu vreo 15% voturi.Este cunoscuta in presa drept cea mai sexi senatoare din România.In declaratia de avere in loc sa scrie teren extravilan arabil a scris ARATURA.Ce si-a dorit de Paste de la sot:""Ar fi o surpriză placută din partea lui să-mi ofere o lenjerie intimă de Paşte. Nu ştiu să fac cozonaci. Nu am făcut niciodată, în schimb, mă pricep să învârt sarmalele, să ma ocup de cuptor, îmi place foarte mult să aşez masa"Găteşte foarte rar, pentru că, altfel, unghiile ei ar avea de suferit."Soţul mă înţelege, nu l-am obişnuit şi de asta. Niciodată nu i-am gătit. Salatele îmi ies cel mai bine, păi alea sunt cele mai simple de făcut. Salata orientală e un pic mai complicată. Mai fierb şi cartofii si ouăle. Niciodată în viaţa mea nu am mâncat supă sau ciorbă. Nici cartofi prăjiţi nu am mâncat niciodată. Nici miel nu mănânc", a adăugat ea.

4.   Senator...cu lectica....! trimis de
(21 ian 2014, 13:11:37
Chiar banuiam ca spuneti niste realizari...legislative ale d-nei senatoare....!! Asa ca .. de vuvuyele suntem....satu+i...) cu exceptia celor...care chiar arata bine ....!!!!
5.   Becalizata-Diaconesciana trimis de
(23 ian 2014, 14:01:57
Mai oameni buni,individa asta nu merita nici macar comentariile voastre si timpul pierdut pentru a le scrie,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei