Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 ian 2014 - Anul XIX, nr. 14 (5523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Bugetul Sucevei, o afacere a consilierilor şi a partidelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PDL al Sucevei, Ion Lungu, a avut câteva runde de discuţii pe marginea bugetului pe acest an cu aleşii locali de la toate formaţiunile politice reprezentate în deliberativ. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, deputatul Alexandru Băişanu, a spus într-o conferinţă de presă care sunt propunerile sale şi ale liberalilor pentru bugetul pe 2014 şi şi-a exprimat încrederea că social-democraţii le vor aprecia şi le vor vota. Deputata PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu a identificat o serie de priorităţi pe care Consiliul Local al municipiului reşedinţă de judeţ ar trebui să le aibă în vedere la construirea bugetului pe anul în curs. Doamna Ardeleanu a făcut publice aşteptările sale la câteva zile după ce liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a spus care sunt dorinţele cetăţenilor din cartierul Iţcani. Domnul Balan a condus delegaţia PDL care s-a întâlnit cu aproximativ 100 de cetăţeni din cartierul cel mai ignorat al Sucevei. În rest, nimic. Adică, aleşii locali nu s-au întâlnit cu cetăţenii din Obcine, George Enescu, Centru, Mărăşeşti, Zamca şi Burdujeni pentru a-i întreba care drumuri să fie asfaltate, care şcoli să fie mansardate şi care spaţii verzi să fie salvate de invazia maşinilor. Consilierii locali nu au fost curioşi să afle de la cetăţenii Sucevei dacă ar dori ca echipa de fotbal de Liga a II-a să fie antrenată de meseriaşul Marin Barbu sau ca acesta să fie dat afară de preşedintele clubului, Dumitru Moldovan, un domn care se pricepe la fotbal un pic mai bine decât copiii de clasa a VI-a care bat mingea în spatele blocului. Consilierii locali n-au fost curioşi să afle dacă sucevenii vor să se înceapă imediat construcţia unui complex sportiv şi să se facă eforturi pentru deschiderea unui cinematograf, şi abia mai apoi să se cârpească nu ştiu ce ţeavă pentru transportul apei reci. Totuşi, consilierii locali au dat dovadă de bun-simţ neîntâlnindu-se cu sucevenii. Să mă explic. Consilierii votează bugetul funcţie de interesele lor şi ale partidelor pe care le reprezintă, iar dacă mai rămâne ceva dau şi pentru interesele cetăţenilor. Or, dacă s-ar fi întâlnit cu oamenii fără să facă mare lucru din ce-şi doresc aceştia, atunci ar fi fost o adevărată bătaie de joc la adresa lor. Deci, e mai bine că aleşii locali s-au ferit să discute cu sucevenii. Dacă ar avea foarte mult bun-simţ, consilierii nu-i vor deranja pe cetăţeni nici în 2016, anul în care sunt programate alegerile locale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bugetul Sucevei, o afacere a consilierilor şi a partidelor.
 Vizualizări articol: 3005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 6 voturi
Bugetul Sucevei, o afacere a consilierilor şi a partidelor4.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei