Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 ian 2014 - Anul XIX, nr. 14 (5523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Poleiul a „aruncat” în şanţuri mai multe maşini

Marţi, 21 Ianuarie 2014 (11:02:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Poleiul a dat mari bătăi de cap şoferilor în dimineaţa zilei de marţi. După ce în seara zilei de luni drumul european E 576, care leagă Suceava de Vatra Dornei, a fost blocat timp de trei ore din cauza unui tir care s-a pus de-a curmezişul, marţi dimineaţă şi alţi şoferi au trăit periculos.

Cele mai multe probleme s-au înregistrat pe drumul dintre Suceava şi Ipoteşti. Patru maşini au derapat şi au intrat în şanţ, din fericire fără a se înregistra victime.

Şoferii acuză faptul că drumarii nu au intervenit la timp pentru a împrăştia material antiderapant, iar carosabilul era sticlă. De altfel, toate cele patru maşini care au derapat circulau cu viteză redusă, iar pagubele au fost minime.

Carosabilul s-a transformat în patinoar în jurul orei 7.30, când burniţa care a curs din ceaţa densă din zona Ipoteşti a îngheţat, toate cele patru accidente înregistrându-se imediat după această oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poleiul a „aruncat” în şanţuri mai multe maşini.
 Vizualizări articol: 5757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Poleiul a „aruncat” în şanţuri mai multe maşini3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ....doar masa de manevra! trimis de
(21 ian 2014, 22:36:43
Aceasta atitudine a autoritatilor ne arata foarte clar cat pret pun acestia pe noi, cetatenii platitori de taxe, dar care contam doar in anii electorali, in rest suntem tratati ca atare!
Daca tot n-au avut iarna si au facut economii de material antiderapant , motorina , etc, cel putin 2 luni, macar acum , cand era cel mai imperios necesar , puteau sa se mobilizeze, sa faca , ca la maxim ora 7.00 , cand este cel mai mare trafic inspre si din oras, drumurile sa fie practicabile , fara nici un fel de pericol!
Din pacate aceste regii autonome, sau particularii care-au castigat licitatiile, in continuare sunt luati prin surprindere, ce cauta iarna in zona Sucevei dupa 15 ianuarie?
Si bineinteles nimeni nu a fost luat la rost, nimeni nu a fost inlocuit din functie, nimeni nu si-a dat demisia- daca totul este pe baza de spaga.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei