Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 285 (5492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După contestaţii

Vasile Mocanu, emoţii mari pentru funcţia de şef al Oficiului de Cadastru Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasile Mocanu tremură din greu pentru funcţia de şef al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Suceava. Şi aceasta pentru că la proba scrisă a concursului care se organizează la Bucureşti, la Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a fost pe punctul de a fi descalificat.

Iniţial, Vasile Mocanu, care a fost şi singurul candidat pentru acest post, a fost notat la proba scrisă cu 55 de puncte. Acest punctaj era echivalent cu picarea examenului de şef al OCPI Suceava, în condiţiile în care minimul necesar era de 70 de puncte.

Contactat telefonic, Vasile Mocanu a precizat că au fost probleme în elaborarea subiectelor de concurs şi de aceea s-a ajuns în această situaţie.

„Au fost date grile neclare, iar juriştii din comisia de examen şi cei din comisia de contestaţii. Din punctul meu de vedere, concursul trebuie anulat şi reluat de la zero pentru că unele subiecte au fost neclare”, a declarat Vasile Mocanu înainte de afişarea rezultatului contestaţiilor.

Aseară, după ce pe site-ul ANCPI au fost afişate noile rezultate, în urma cărora Vasile Mocanu a primit 70 de puncte, echivalente cu continuarea concursului, singurul candidat pentru postul de şef al OCPI Suceava a căpătat curaj.

„Ştiu că presa ar fi vrut să mă vadă că am picat examenul, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Am o experienţă în domeniu după foarte mulţi ani de muncă la această instituţie şi asta contează foarte mult”, a concluzionat Vasile Mocanu.

Acesta mai are de trecut astăzi proba interviului şi va depune şi proiectul de management, iar dacă totul va decurge normal va deveni şef cu acte în regulă al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Mocanu, emoţii mari pentru funcţia de şef al Oficiului de Cadastru Suceava.
 Vizualizări articol: 2910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Vasile Mocanu, emoţii mari pentru funcţia de şef al Oficiului de Cadastru Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei