Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 285 (5492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Umanitar

Elevii din Pârteştii de Jos, voluntari în Campania „Dăruind, vei dobândi!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii din Pârteştii de Jos s-au implicat în organizarea de acţiuni caritabile, în cadrul campaniei ,,Dăruind, vei dobândi”. Preşcolarii, elevii din clasele primare, gimnaziale şi liceale s-au transformat în voluntari. Ei au colectat cărţi, jocuri, jucării, alimente, materiale şi rechizite şcolare pentru copiii de la Centrul de Plasament ,,Sf. Mihail şi Gavriil” Solca.

Directorul coordonator al Liceului Tehnologic „Nicanor Moroşan” Pârteştii de Jos, Maria Solcan, a făcut posibil ca în şcoală să fie amenajate spaţii de depozitare a materialelor primite din donaţii. În săptămâna premergătoare Sfântului Nicolae, pachetele au fost transportate la Centrul de Plasament din Solca. La acţiunea umanitară s-au implicat şi preoţii de la parohiile din Pârteştii de Jos.

În ajunul zilei de 6 decembrie, un grup de elevii ai Liceului Tehnologic ,,Nicanor Moroșan” a împărțit daruri și a colindat copiii din Centrul de Plasament „Sf. Mihail şi Gavriil” Solca. Profesoara Nicoleta Buliga ne-a spus că elevii din Pârteştii de Jos au urmărit să aducă „un plus de fericire, un sprijin moral şi material copiilor care au nevoie de ajutor. Copiii au socializat, s-au jucat, au marcat Ziua Voluntariatului într-un mod cât mai plăcut”.

Pe una dintre cărţile donate de un elev din Pârteştii de Jos pentru copiii instituţionalizaţi de la Solca era scris următorul mesaj: „Dăruiesc această cărticică cu dragă inimă pentru a se bucura de ea orice copil care o va citi. Aş vrea să vă urez tuturor sănătate, putere de învăţare şi ascultare celor ce vă sunt alături. Iar în acele clipe în care vă va fi greu, să nu uitaţi că există cineva acolo sus care vă are grija şi vă iubeşte”.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii din Pârteştii de Jos, voluntari în Campania „Dăruind, vei dobândi!”.
 Vizualizări articol: 1117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Elevii din Pârteştii de Jos, voluntari în Campania „Dăruind, vei dobândi!”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei