Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 285 (5492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Cadouri

Ioan Balan l-a adus pe Moş Nicolae pentru copiii din cartierul Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva mii de copii din cartierul Burdujeni s-au bucurat de cadourile pe care le-au primit ieri seară de la Moş Nicolae. Sărbătoarea copiilor a fost organizată de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul din Colegiul nr. 2 Suceava, Ioan Balan, care l-a adus pe Moş Nicolae pentru a le oferi copiilor din Burdujeni jucării, dulciuri, sucuri, fructe, dar şi multă voie bună.

Întregul eveniment a avut loc în centrul cartierului Burdujeni, acolo unde a fost amplasată o scenă pe care grupe de copii de la grădiniţele din Burdujeni, precum şi tineri artişti populari din mai multe  zone ale judeţului şi corul Seminarului Teologic din Suceava, care i-au încântat cu spectacole de colinde pe toţi cei veniţi să primească daruri. Pe scenă, în mijlocul copiilor şi alături de Moş Nicolae, s-au aflat Ioan Balan, precum şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, cei doi oferind la rândul lor cadouri celor mici.

De remarcat faptul că este al şaselea an consecutiv în care Ioan Balan oferă daruri copiilor din Burdujeni în perioada sărbătorilor de iarnă. „De şase ani, în luna decembrie am fost alături de copiii din Burdujeni. Astăzi suntem aici într-un moment deosebit, şi sper că a fost o seară frumoasă, cu bucurii, pentru copiii din Burdujeni. Este un moment important pentru noi, dar mai important este pentru cei mici, şi ne bucurăm şi noi de bucuria lor”, a ţinut să precizeze Ioan Balan. El a adăugat că locuitorii din Burdujeni vor fi întotdeauna „aproape de sufletul meu”, iar astfel de acţiuni, cum a fost şi cea din ajunul lui Moş Nicolae, sunt organizate special pentru sucevenii care locuiesc în acest cartier.

„E o acţiune din suflet, pentru oameni. Nu e un an electoral, ca să se spună că o folosim ca element electoral. Am făcut-o în fiecare an şi a devenit deja o tradiţie să fim alături de copiii din Burdujeni în perioada sărbătorilor de iarnă. Şi chiar dacă va fi vreodată să nu mai candidez în colegiul acesta sau să candidez în altă parte, cartierul Burdujeni va rămâne în inima mea ca locul în care m-am lansat politic, iar oamenii de aici îmi vor rămâne mereu aproape de suflet”, a mai precizat deputatul sucevean.

Prezent alături de Ioan Balan la evenimentul organizat în Burdujeni, liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat modul în care a fost organizată această acţiune, cu atât mai mult cu cât copiii pot să cunoască tradiţiile din Bucovina.

„Le mulțumim copiilor că au venit la această manifestare organizată de echipa PDL din municipiul Suceava, condusă de deputatul Ioan Balan. Am venit cu plăcere, aşa cum am venit şi altădată. Şi suntem aici la o sărbătoare în care auziţi colinde de la Straja, din Fălticeni, pentru că asta este Suceava noastră dragă, asta este Bucovina, şi anume izvorul tradiţiilor şi al identităţii româneşti la ea acasă”, a spus Flutur.

 

Moş Nicolae va veni astăzi în parcul din apropierea sediului PDL de pe Aleea Trandafirilor

Pe de altă parte, deputatul Ioan Balan a amintit că în cursul zilei de astăzi, de la ora 15:00, Moş Nicolae va veni cu daruri pentru copii şi în parcul „Trei bărboşi” din apropierea sediului PDL Suceava, de pe Aleea Trandafirilor. El a spus că evenimentul va începe cu un concert de colinde susţinut de 15 grupe de preşcolari, de la mai multe grădiniţe din Suceava, după care toţi cei prezenţi vor putea să asiste la un spectacol oferit de interpretul Raul. Şi în cadrul acţiunii de astăzi, din parcul din apropierea sediului Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, vor fi oferite câteva mii de daruri de către Moş Nicolae. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan l-a adus pe Moş Nicolae pentru copiii din cartierul Burdujeni.
 Vizualizări articol: 2239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
Ioan Balan l-a adus pe Moş Nicolae pentru copiii din cartierul Burdujeni3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Balane,Balane trimis de
( 6 dec 2013, 15:16:49
Domnul Balan face ce stie el mai bine.Adica aduna capital electoral prin toate mijloacele posibile si imposibile.„E o acţiune din suflet, pentru oameni. Nu e un an electoral, ca să se spună că o folosim ca element electoral."Sunt cuvinte profunde care dezvaluie sufletul curat si pur al domnului Balan.Chiar asa sa fie?Ei na chiar asa?Hai sa fim seriosi.Totul se face pentru a lua fata la potentialii alegatori.Cat despre actiunea din parcul Trei barbosi cred ca domnul Balan are remuscari.Are remuscari ca a luat cu japca sediul gradinitei "Aschiuta".Si atunci vrea sa-l imbuneze pe Doamne Doamne care il judeca cu ajutorul cantaretului Raul.Domnule Balan,stii care ar fi cel mai frumos cadou pentru copii de Mos Nicolae pe care l-ai putea face?Sa le dai inapoi cladirea ca sa aiba o gradinita frumoasa.Ce zici,te bagi??????????

2.   Scrisoare catre Mos Nicolae trimis de
( 6 dec 2013, 15:25:35
Buna ziua Mos Nicolae,sunt Danut si am o mare rugaminte la dumneata.Mama ma ducea la gradinita Aschiuta dimineata si acolo ma jucam cu prietenii mei si cu jucarii si mancam tot.Apoi a venit nenea Lungu si ne-a scos de acolo dar ne=a promis ca dupa un an ne aduce inapoi si gradinita va fi si mai frumoasa.Nenea Lungu nu ne-a mai adus inapoi la gradinita in schimb am vazut ca nenea Flutur si nenea Balan merg ei la gradinita unde se joaca de-a politica si de-a opozitia.Mos Nicolae,poate poti dumneata sa-i convingi pe nenea Flutur si nenea Balan sa ne lase si pe noi sa mergem la gradinita lor sa ne jucam cu Lego si cubuletele si sa mancam tot si sa fim cuminti.Cu drag Danut ,ca acuma merg la nanic.Te pupicesc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei