Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 285 (5492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Păcatele tinereţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aveam de gând să scriu despre splendidul meci Petrolul-Vaslui, cum rar vezi pe meleagurile noastre, sau despre cum au început să cadă, una câte una, echipele până acum neînvinse. După Porto şi Barcelona, a venit rândul lui PSG, în intermediară. Şi despre cine urmează, Bayern, Celtic, Steaua? Aveam de gând, dar n-o să scriu, pentru că am văzut scrisoarea deschisă adresată de Răzvan Burleanu lui Gică Popescu. Nu ştiu dacă mai tânărul Burleanu are staff de campanie, după modelul politicienilor. Mă îndoiesc, ar însemna resurse financiare de care nu dispune. Deci probabil că îşi face singur strategia de campanie pentru alegerile la Federaţia Română de Fotbal. Din ce am observat, una din direcţii, dacă nu cumva aia principală, este să-i dea la rădăcină lui Gică Popescu. Atât de des, încât a devenit stereotip. Temele sunt cunoscute, evaziune, afaceri falimentare, dar în scrisoarea asta deschisă a mai adăugat una: cică şi-a petrecut tinereţea pe terenul de sport, deci n-a prea dat pe la şcoală, asta însemnând n-are cunoştinţele necesare pentru a ocupa postul pentru care candidează, recte preşedinte al FRF. Serios, ăsta se cheamă criteriu? Aşadar sportivii sunt limitaţi, ar trebui reciclaţi după ce termină activitatea competiţională. N-ar avea de ce să se implice în activitatea în care au performat, pe care o cunosc din interior, în care şi-au făcut un nume, relaţii etc, etc. Păi ia să-i spună Burleanu asta lui Platini! „Bonjur, Michel, sunt eu, omologul tău de la minifotbal, dă-mi voie să te învăţ cum stă treaba cu lidărşipu’, că doar tu ţi-ai petrecut tinereţea pe terenurile de fotbal şi n-ai de unde să ştii...” Este exact argumentul în oglindă pe care ni-l servesc unii jucători când spun că ziariştii n-ar trebui să scrie despre fotbal, că n-au dat cu piciorul în minge! În plus, sunt o mulţime de sportivi care au făcut carieră adevărată de conducători de federaţie. Iolanda Balaş vă spune ceva? Dar Octavian Morariu, ajuns între timp membru CIO? Cu asemenea argumente, Răzvan Burleanu îi îndepărtează pe cei pe care ar trebui să-i atragă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păcatele tinereţii.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Păcatele tinereţii5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un pas in spate trimis de
( 6 dec 2013, 11:07:56
Ai dreptate, dar Gica Popescu ar trebui sa stea o tura pe dreapta (in legatura cu candidatura la presedentia FRF) datorita condamnarii cu suspendare...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei