Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 285 (5492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Inspectorii antifraudă au descins în centrul comercial Rozita şi au dat amenzi de 350.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Suceava şi-a început în forţă activitatea în judeţ. În cursul zilei de ieri, câteva zeci de inspectori antifraudă au descins în centrul comercial Rozita din Şcheia, acolo unde au verificat activitatea tuturor comercianţilor. Inspectorii au controlat aproape toate chioşcurile din acest centru comercial, verificările vizând în special actele firmelor, precum şi banii pe care aceştia îi aveau în casele de marcat. La finalul acţiunii au fost aplicate mai multe amenzi, iar sumele de bani pe care comercianţii nu au putut să le justifice au fost confiscate. Din informaţiile pe care le avem, inspectorii Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava au aplicat amenzi în valoare totală de 350.000 de lei (3,5 miliarde de lei vechi) şi au confiscat 10.000 de lei, bani pe care agenţii economici din complexul comercial Rozita nu au putut să-i justifice. De asemenea, inspectorii antifraudă au decis închiderea a şapte unităţi.

Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Suceava are 52 de angajaţi şi este condusă de inspectorul general adjunct Cosmin Georgescu. Această instituţie va intensifica verificările la agenţii economici, pe diverse tematici de control, respectiv lemne, produse accizabile, alcool, petrol şi achiziţii intracomunitare. Acţiunile de control vor fi stabilite de la nivel central, de către compartimentul de risc şi analiză a informaţiilor din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, ţinta echipelor de inspectori din instituţia suceveană fiind depistarea fraudelor mari şi a infracţiunilor de evaziune fiscală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectorii antifraudă au descins în centrul comercial Rozita şi au dat amenzi de 350.000 de lei.
 Vizualizări articol: 6086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Inspectorii antifraudă au descins în centrul comercial Rozita şi au dat amenzi de 350.000 de lei4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOL trimis de
( 6 dec 2013, 16:22:07
astia de la antifrauda cand ajung si in piata mica unde baietii stau cu telefoanele second pe taraba? Nici acolo baietii nu emit bonuri fiscale si facturi, si nici nu au actele pe telefoane. Sunt convins ca in perioada sarbatorilor ati "lucrat" la comanda marilor centre de "shopping"....
2.   Pregatitiva trimis de
( 6 dec 2013, 18:46:20
Pregatitiva:urmeaza joia viitoare bazarul din Falticeni,vineri bazarul din Humor si Campulung

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei