Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 285 (5492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor despre protestul PDL: Am crezut că a venit Malanca la Palatul Administrativ

Vineri, 6 Decembrie 2013 (16:23:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a ironizat mitingul democrat-liberalilor care a avut loc joi după-amiază, în faţa Palatului Administrativ din Suceava, în semn de protest faţă de refuzul actualei puteri USL de a aproba amendamentele depuse de parlamentarii PDL de Suceava la legea bugetului de stat pentru anul 2014. Cătălin Nechifor a declarat că atunci când a auzit gălăgia făcută de cei aproximativ 200 de membri ai PDL a crezut că în faţa Palatului Administrativ din Suceava au venit urătorii.

„Am văzut că au început să vină cetele de mascaţi. Am crezut că a venit Malanca în faţa Prefecturii. Nu ştiam ce se întâmpla. La un moment dat am auzit gălăgie, fluiere, şi am spus că sunt mascaţii de sărbători. M-am uitat şi nu erau mascaţi. Erau pedelişti veniţi în faţa Palatului Administrativ. Şi pentru că nu am putu să le dau nimic joi, pentru acel gest de a ne face urări vreau, vreau să vă dau acum câteva informaţii”, a spus Nechifor. Mai mult, el a spus că atunci când s-a uitat pe geam a văzut mai mulţi papagali, şi nu doar doi, precum şi un bâtlan înalt.

Şeful administraţiei judeţene a făcut referire la faptul că deputatul PDL de Suceava Ioan Balan a adus la miting o colivie în care se aflau doi papagali, unul roşu şi unul galben, cele două culori ale PSD, respectiv PNL. Nechifor a subliniat că cei care au protestat joi în faţa Palatului Administrativ nu au înţeles faptul că pe vremea când PDL guverna România şi judeţul Suceava mitingurile de protest erau mult mai bine organizate şi mult mai ample. „Ei nu au înţeles că pe vremea PDL românii ieşeau în stradă fără să aibă în spate o implicare politică. Ieşeau pur şi simplu din ură faţă de PDL. Şi chiar dacă acum traversăm o perioadă dificilă, şi sunt convins că sunt români supăraţi că nu am reuşit să facem tot ceea ce am promis, însă să nu uităm că suntem pe un calendar guvernamental de patru ani, iar obiectivele sunt asumate pas cu pas. Şi sunt convins că mare parte din ceea ce am spus anul trecut se va şi întâmpla”, a afirmat Nechifor, amintind că actualul Guvern USL a reuşit deja să dea înapoi românilor salariile şi pensiile tăiate de fosta putere PDL, iar de la 1 ianuarie 2014 pensiile vor creşte cu 3,7%, iar salariul minim pe economie va creşte la 900 de lei până în iulie 2014.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor despre protestul PDL: Am crezut că a venit Malanca la Palatul Administrativ.
 Vizualizări articol: 1578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Nechifor despre protestul PDL: Am crezut că a venit Malanca la Palatul Administrativ2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnu Nechifor trimis de
( 7 dec 2013, 00:10:36
Stiu ca ati ajuns pe 'tron' si va credeti cei mai mari si tari, dar sa nu credeti ca deveniti mai placuti daca dati dovada de comportament necivilizat si lipsit de cooperare. Asta este principiul democratiei, cooperare cu toate grupurile pentru a alege cea mai buna decizie, nu pentru ca 'asa spun eu si prin urmare am dreptate si toti ceilalti sa taca', nu mai functioneaza cu asta. Lasati asta inainte de anul 1989.

Alegerile vin, si lumea nu mai uita asa de usor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei