Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 285 (5492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Examene

Vasile Rîmbu, singurul candidat pentru şefia Spitalului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasile Rîmbu a intrat singur în cursa pentru şefia Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava. Vasile Rîmbu este unicul candidat pentru postul de manager al celei mai mari unităţi sanitare sucevene. Miercuri, 4 decembrie, a fost ultima zi de înscriere în concursul pentru ocuparea funcţiei de conducere, iar Vasile Rîmbu a fost singurul care şi-a depus dosarul. Interimatul la şefia Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava se va sfârşi săptămâna viitoare, când va avea loc competiţia.

Postul de manager al unităţii sanitare a devenit vacant după ce mandatul actualului manager, Vasile Rîmbu, a expirat. Vasile Rîmbu conduceSpitalului Judeţean de Urgenţă Suceava cu titlu interimar din data de 1 octombrie, de când contractul său de management a fost prelungit până la organizarea unui nou concurs.

Examenul pentru ocuparea postului de manager se va desfăşura la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava. Concursul va cuprinde două etape, prima eliminatorie, în data de 9 decembrie, cândse va verifica dacă Vasile Rîmbu îndeplineşte condiţiile stabilite în publicaţia de concurs. În data de 11 decembrie se va derula proba scrisă, care va consta într-un test grilă de verificare a cunoştinţelor. Vasile Râmbu va fi evaluat în sala de consiliu a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, începând cu ora 10.00.

În data de 12 decembrie, va avea loc a doua probă, de susţinere a proiectului de management. Acest examen se va desfăşura tot în sala de consiliu a unităţii sanitare, începând cuora 14.00. În aceeaşi zi, la ora 15.00, candidatul Vasile Rîmbu va participa la un interviu.

Vasile Rîmbu şi-a confirmat ieri candidatura pentru un nou mandat de manager. El a declarat că nu are emoţii înainte de examen şi că se simte în stare să facă faţă unei noi provocări.

„M-am pregătit intens, ca şi acum aş avea un contracandidat. Oricum, consider că pregătirea o probezi pe parcurs, pe durata exercitării contractului de management, deoarece se poate să mai uiţi din ce-ai învăţat, ca să nu mai vorbim de faptul că legislaţia se schimbă continuă, iar anumite lucruri încetează să mai fie valabile”, a spus Vasile Rîmbu.

Vasile Rîmbu se află la şefia Spitalului Suceava din decembrie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Rîmbu, singurul candidat pentru şefia Spitalului Suceava.
 Vizualizări articol: 2300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Vasile Rîmbu, singurul candidat pentru şefia Spitalului Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eternul si fascinantul Vasile Rambu trimis de
( 6 dec 2013, 11:40:06
„Mă simt omul potrivit la locul potrivit. Mă recomandă realizările de până acum şi ceea ce mi-am propus să fac în continuare. Dacă cineva crede că poate avea aceleaşi rezultate, să vină să concurăm”.EL este magnificul Vasile Rambu ,fost mare finantist si devenit in 2008 director de spital.Sub conducerea sa luminata s-a facut parcul si fantana arteziana din curtea spitalului.Acest parc a costat 400.000 euro.Nu pot sa cred asa ceva.Pai cu banii astia nu repari un parc ci construiesti un spital.Pai cu banii astia faci Spitalul Judetean sa arate ca un spital din Viena.Cum dumnezeu sa dai 400.000 euro pe repararea unui prapadit de parc din curtea spitalului?Si pentru ce?Pentru ca cei 2,3 bolnavi care pot umbla sa se plimbe prin parc?:))Dar cea mai tare a fost chestia cu fantana arteziana.Celebrul filozof de sorginte euripidista Vasile RiMBU,directorul spitalului,intrebat de necesitatea fantanii arteziene a zis ca fantana e un joc de ape si apa simbolizeaza viata.Ahhhhhhh,ce ma doareeeeeeeeeeeeeeeee
Cum Dumnezeu,din toti doctorii eminenti ai Sucevei,chiar nici unul nu a dorit sa candideze la postul de director al spitalului?
2.   Comentariu trimis de
( 6 dec 2013, 15:01:49
Am auzit numai cuvinte de lauda pentru dl Rimbu pentru darea in folosita a unor sectii noi. Este tare greu sa facem o apreciere, sa evaluam munca unui manager de la distanta.
Din câte se pare, atunci când vine vorba să evaluăm pe altcineva, „ne stau în drum” propriile puncte forte, abilităţi şi atitudini subiective şi ajungem să evaluăm persoana nu după o scară minunat de obiectivă, ci după propria noastră scară.

Punctele forte si slabe le au subordonatii din sistem. Astfel, evaluarea făcută de noi este, de fapt, o evaluare a propriei persoane, nu a celuilalt.

3.   O parere! trimis de
( 6 dec 2013, 15:07:16
Am auzit cuvinte de bine la adresa dumnealui, dar nu am trecut de ani buni prin spitalul din Suceava astfel incat nu pot confirma. In schimb la o intalnire aniversara de la terminarea liceului, niste colegi, medici in acest spital, mi s-au plans ca la angajare li s-au perceput prin intermediari sume de 10.000 lei. Minciuna, barfa sau poate de la un pahar de vin in plus, asta nu am de unde sa stiu, in schimb multi zic ca obiceiul asta e de pe vremea cand lucra la Finante!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei