Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 256 (5463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

“Maratonul Preţurilor Mici”

Reduceri de până la 70% şi megaconcerte Andra şi Vunk, la Shopping City

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duminică, 3 noiembrie, începând cu ora 16:00, Shopping City Suceava dă startul “Maratonului Preţurilor Mici”. Toţi pasionaţii de cumpărături, modă şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să se distreze alături de cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului: Andra şi Vunk, care vor susţine două concerte live de excepţie.

În cadrul evenimentului, clienţii vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să profite de megareducerile pe care magazinele din Shopping City Suceava le-au pregătit special pentru această zi. Avangardistul George Hojbotă, un nume sonor printre designerii români şi un apropiat colaborator al lui Cătălin Botezatu şi Janine, va prezenta o colecţie haute-couture pentru publicul sucevean prezent la evenimentul de duminică.

De altfel, evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei vor asigura primilor 1.000 de clienţi vouchere în valoare totală de 10.000 de euro. Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu bonul fiscal la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo şi să învârtă la Roata Norocului.

Pe lângă show-ul captivant, în intervalul 16:00-22:00, participanţii aflaţi la eveniment vor putea beneficia de reduceri de până la 70% la cumpărături și multe alte oferte promoţionale.

 

Reduceri de până la 70%

În cadrul campaniei “Maratonul Preţurilor Mici”, magazinele centrului comercial Shopping City Suceava au pregătit o mulţime de oferte speciale.

“Maratonul Preţurilor Mici” va aduce clienţilor Shopping City Suceava numeroase surprize, dar şi vouchere de cumpărături în valoare totală de 10.000 de euro pentru reînnoirea garderobei de toamnă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 70% şi megaconcerte Andra şi Vunk, la Shopping City.
 Vizualizări articol: 1335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reduceri de până la 70% şi megaconcerte Andra şi Vunk, la Shopping City0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei