Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 256 (5463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs de selecţie

81 de profesori din judeţ vor să devină experţi în management educaţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

81 de profesori, profesori metodişti, directori, directori adjuncţi sau inspectori care doresc să ocupe funcţii de conducere în învăţământul preuniversitar sucevean s-au înscris la cea de-a doua selecţie din acest an în vederea constituirii Corpului Naţional al Experţilor în Management Educaţional. Conform calendarului, prima procedură de selecţie constă în înscrierea online a candidaţilor. Acest prim pas a fost făcut de 64 de profesori, 13 directori, doi directori adjuncţi, un inspector şcolar de specialitate şi un şef de catedră.

La nivel naţional, s-au înscris 2.243 de candidaţi, cei mai mulţi în Olt, Maramureş, Bucureşti, Dolj şi Suceava.

Candidaţii trebuie să depună la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava portofoliul cu documentele prevăzute în metodologia privind organizarea şi desfăşurarea concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional.

IŞJ Suceava va analiza portofoliile depuse până la data de 7 noiembrie, iar pe 8 noiembrie se vor afişa rezultatele acestor evaluări, în ordinea descrescătoare a punctajelor.

În perioada 11-15 noiembrie se pot depune contestațiile la IŞJ, urmând ca la data de 19 noiembrie să se afişeze rezultatele finale ale evaluării portofoliilor depuse la concursul de selecţie a cadrelor didactice în vederea constituirii Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional, sesiunea 2013, seria a II-a.

Aspiranţii la funcţii de conducere trebuie să îndeplinească, cumulativ, mai multe condiţii. Candidatul trebuie să facă dovada acumulării a 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educaţional, să fie titular într-o unitate de învăţământ preuniversitar, să aibă cel puţin gradul didactic II, să fi obţinut calificativul„foarte bine” în ultimii patru ani şcolari, să nu fi fost lipsit de dreptul de a ocupa o funcţie de conducere sau de îndrumare şi control în învăţământ prin hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală şi să nu fi fost exclus din registrul naţional al experţilor în management educaţional. În urma finalizării a patru etape de selecţie, 642 de cadre didactice din judeţ fac parte din Corpul Naţional al Experţilor în Management Educaţional. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 81 de profesori din judeţ vor să devină experţi în management educaţional.
 Vizualizări articol: 1225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
81 de profesori din judeţ vor să devină experţi în management educaţional5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei