Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 256 (5463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pistă pentru role

Două oferte depuse la licitaţia de realizare a Nordic Skate Park

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iubitorii sporturilor pe role, în special skateboard şi patine cu rotile, vor avea la dispoziţie un skate park modern, în care să se poată antrena şi distra alături de prietenii lor.

Licitaţia de construire a Nordic Skate Park a avut loc la începutul acestei săptămâni, fiind depuse două oferte, de la o firmă de construcţii din Suceava şi una din Fălticeni.

Conform caietului de licitaţie, valoarea maximă a lucrărilor este de 591.357 de lei, fără TVA, dar ofertele depuse nu depăşesc această sumă, ci sunt chiar mult mai mici ca valoare.

„Oferta depusă de Civica Suceava este de 488.780 de lei, fără TVA, iar cea a Instcomp SA Fălticeni este de 499.339 de lei, fără TVA. Suntem în faza de analizare a ofertelor, fiind luate în considerare şi alte criterii decât preţul”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul sucevean speră ca un câştigător al licitaţiei să fie desemnat cât mai rapid, astfel încât să se poată apuca de treabă chiar de anul acesta.

„Îmi doresc să croim chiar din acest an şantierul acestei investiţii, astfel încât în primăvară să putem să o finalizăm”, a adăugat şeful municipalităţii sucevene.

Nordic Skate Park urmează să fie amenajat în apropierea Patinoarului Areni,  pe o suprafaţă de 2.426 de mp de teren. Suprafaţa de rulare a rolelor, care va fi făcută din beton armat, este de 1.556 mp, iar pe lângă căile de acces şi alte spaţii necesare celor care vin acolo să se distreze sau să se antreneze, va fi amenajată şi o  suprafaţă de spaţiu verde, de 380 mp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două oferte depuse la licitaţia de realizare a Nordic Skate Park.
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două oferte depuse la licitaţia de realizare a Nordic Skate Park0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei