Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 256 (5463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Program naţional

“Patrula de Reciclare” a atras nouă şcoli din zona Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La a treia ediţie a programului naţional de educaţie pentru mediu “Patrula de Reciclare”, organizat de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, nouă şcoli din zona Fălticeni vor participa la activităţile de colectare a deşeurilor electrice.

Programul, aflat la ediţia a treia, se va desfăşura pe parcursul anului şcolar 2013-2014, în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi Inspectoratele şcolare judeţene.

“Patrula de Reciclare” este cel mai amplu program de educaţie ecologică din România care ajută tinerii să conştientizeze importanţa colectării selective a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE).

La nivel naţional peste 1.000 de şcoli s-au înscris în noua ediţie a programului “Patrula de Reciclare”. Din judeţul Suceava sunt înscrise 27 de şcoli, nouă dintre acestea fiind din zona Fălticeni: Colegiul “Vasile Lovinescu”, Şcoala Gimnazială Arghira, Şcoala Gimnazială “Nicolae Stoleru” Baia, Şcoala Gimnazială Nr. 3 Baia, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Bogdăneşti, Şcoala Gimnazială Hârtop, Şcoala Gimnazială “Nicolae Labiş” Mălini şi Şcoala Gimnazială Preuteşti.

Sub îndrumarea profesorilor coordonatori şi cu sprijinul materialelor puse la dispoziţia lor de Asociaţia RoRec, preşcolarii, elevii şi liceenii vor concepe şi pune în practică, pe parcursul anului şcolar, diverse activităţi prin care să stimuleze obiceiul colectării responsabile a DEEE şi comportamentul responsabil faţă de mediu în comunităţile lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Patrula de Reciclare” a atras nouă şcoli din zona Fălticeni.
 Vizualizări articol: 830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“Patrula de Reciclare” a atras nouă şcoli din zona Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei