Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 237 (5444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Promovare

Oferta de turism a Bucovinei va fi prezentată la Iaşi la sfârşitul acestei săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta de turism a judeţului Suceava va fi prezentată la sfârşitul acestei săptămâni la Iaşi. Începând de astăzi şi până duminică, 13 octombrie a.c., în parcarea Iulius Mall din Iaşi va fi organizat „Târgul de Turism al Bucovinei”. În cadrul acestui eveniment, ieşenii vor putea savura cele mai gustoase produse gastronomice şi se vor putea bucura de un program folcloric special, prezentat de artişti din judeţul Suceava. Târgul este organizat de Consiliul Judeţean Suceava, în colaborare cu Iulius Mall Iaşi, Muzeul Bucovinei şi Asociaţia „Produs în Bucovina”.

Potrivit organizatorilor, la standurile expozanţilor se va găsi o gamă variată de produse tradiţionale, de la preparate din carne, lactate, peşte, până la fructe, legume şi miere, toate la preţuri tentante. De asemenea, vizitatorii târgului vor putea alege destinaţii de vacanţă din oferta turistică a judeţului Suceava. În cadrul târgului va fi organizată o tombolă, premiile oferite constând în zece weekenduri în Bucovina.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, la ora 13.00, fiind urmată de spectacole susţinute de grupul vocal-instrumental „Piatra Șoimului” din Câmpulung Moldovenesc, formaţia de dansuri „Plaiurile Pojorâtei” şi de Ansamblul  Folcloric „Stămăteanca”. Sâmbătă, sărbătoarea toamnei continuă la Iulius Mall, când pe scenă vor urca, de la ora 11:00, Ansamblul Folcloric „Plaiurile Soloneţului”, Ansamblul „Gelu Constantinescu” şi fanfara din Soloneţ. Spectacolele de duminică vor începe la ora 11:30 şi vor fi susţinute de Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” şi „Muguri de cântec”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta de turism a Bucovinei va fi prezentată la Iaşi la sfârşitul acestei săptămâni.
 Vizualizări articol: 1050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Oferta de turism a Bucovinei va fi prezentată la Iaşi la sfârşitul acestei săptămâni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei