Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 237 (5444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeie tăiată cu un cuţit, drept „recompensă” că i-a găsit portofelul unui bărbat

Vineri, 11 Octombrie 2013 (12:01:05)

Joi, la ora 16.00, Fănica A., de 48 de ani, din comuna Dumbrăveni, a sesizat poliția despre faptul că Petru B., de 76 de ani, din aceeași localitate, a agresat-o și a tăiat-o cu un cuțit la mână.

La fața locului, polițiștii l-au identificat pe Petru B., ocazie cu care asupra sa, în buzunarul de la pantaloni, a fost găsit un cuțit cu mâner din lemn, despre care Fănica A. a declarat că a fost folosit de bărbat pentru a o tăia la mâna dreaptă.

Din declarația părții vătămate, a rezultat faptul că în data de 10.10.2013, în jurul orei 15.00, în timp ce se deplasa pe un drum comunal, a găsit un portmoneu căzut pe partea carosabilă. A deschis portmoneul și a citind documentele din interior a constatat că aparține lui Petru B.

S-a deplasat la domiciliul acestuia, l-a găsit în curtea casei și i-a spus că i-a găsit portmoneul și dacă vrea, să-i dea o recompensă, ocazie cu care Petru B. a lovit-o pe femeie cu un cuțit în zona mâinii drepte.

Întrucât victima acuza dureri la mâna la care a suferit leziunea s-a solicitat un echipaj de ambulanță care a preluat-o și a transportat-o la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „plagă tăiată membru superior drept”, fără a rămâne internată.

„În cauză faţă de Petru B. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul fără drept al cuţitului”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie tăiată cu un cuţit, drept „recompensă” că i-a găsit portofelul unui bărbat.
 Vizualizări articol: 2836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeie tăiată cu un cuţit, drept „recompensă” că i-a găsit portofelul unui bărbat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei