Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 237 (5444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


De la 5 în sus!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă de la început, doresc să fiu cât se poate de clar: nu avem scuză dacă nu batem la scor Andorra. Cinci goluri sunt încă la limita acceptabilului. În ciuda oricui, chiar a selecţionerului, dacă eşti jucător care vrei să mergi la Mondiale, adică să te simţi cu adevărat fotbalist, laşi prudenţa la o parte şi îi calci în picioare pe amatorii ăia. Hai să nu-i aşteptăm să cadă fizic, mai bine să cadă psihic! Să zicem că Piţurcă nu va renunţa la marota Stancu, dar în cele din urmă acesta este atacant, tot trebuie să dea gol/goluri, măcar cu ăştia. Marica, doar 20 de minute jucate sezonul ăsta în alt tricou decât al naţionalei, va fi şi el titular, deci imposibil să nu se lipească măcar de un gol-două. Iar dacă între ei l-am avea pe Cheşeru, ăsta sigur dă două boabe din postura de atacant de careu. Mai contribuie Maxim şi Torje (piticul n-are nici măcar un minut jucat la club!) şi gata scorul. E un scenariu entuziasmant pentru că nu mai suport prudenţa. Nu în faţa ăstora!

Calculele sunt simple şi vor fi şi mai simple după ziua de azi (exclud din start o victorie a Ungariei în Olanda, aşa ceva ar jigni denumirea de surpriză). Nu trebuie să mai aşteptăm nimic de la ultimul meci din grupă, Turcia-Olanda. Dacă o fi să fie X2, cu atât mai bine, dacă nu… hai să ne facem şi noi treaba. Deocamdată, Turcia are 6 goluri în faţa noastră. Ar putea să mai bată Estonia în deplasare la două, poate trei goluri. Perfect plauzibil, din moment ce la Bucureşti a reuşit două diferenţă. Apropo, iată cât cântăreşte golul ăla primit în prelungiri, acum o lună. Fără el, turcii aveau un avans de doar 4 goluri, care putea fi spulberat numai din meciul de azi, iar pentru ultima etapă ne-ar fi rămas o victorie de serviciu, cu Estonia. Revenind la cuantumul golurilor, nu putem pune mai mult de un gol o eventuală victorie a turcilor cu olandezii, altfel o dăm în sefe-uri. Deci vreo 9-10 goluri de recuperat, în două meciuri. Hai să trecem azi de jumate şi după aia mai vedem!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De la 5 în sus!.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
De la 5 în sus!4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei