Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 237 (5444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Bărbatul găsit mort pe un podeţ, la Fălticeni, cu grave leziuni interne după ce a fost călcat de microbuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moartea în condiţii neclare a unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Hârtop, care, miercuri dimineaţă, şi-a dat ultima suflare pe un podeţ de pe strada Pleşeşti Gane din Fălticeni, la ieşirea spre satul Petia, a fost elucidată după efectuarea necropsiei, legiştii stabilind că acesta a fost călcat cu roata de o maşină şi a suferit grave leziuni interne. Suspiciunile din acest caz au apărut după ce o serie de martori au spus că, înainte de a muri, bărbatul, Dumitru Beşleagă, s-a plâns că ar fi fost bătut la stâna la care lucra.

La necropsie s-a stabilit că bărbatul a decedat din cauza acumulării de sânge în cavitatea pleurală. Decesul a survenit, practic, din cauza fracturilor costale multiple, prin strivire, şi a perforării plămânului de către coaste. De asemenea, pe corp au fost identificate şi urmele care arată că peste bărbat a trecut roata unei maşini.

Conform anchetei poliţiei, miercuri, în jurul orei 7.45, un şofer în vârstă de 36 de ani, Cătălin Tănase, din Buneşti, aflat la volanul unui Mercedes Sprinter, care circula dinspre Petia, a virat dreapta, spre o livadă, pe podeţul pe care se afla victima. Acesta a fost momentul în care autoutilitara a trecut peste bărbatul de 54 de ani, cu una din roţile din spate.

Abia în jurul orei 9.00 şoferul autoutilitarei, cel care deţine livada din zonă, a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat aflat pe podeţ, lângă livadă, este mort.

El le-a declarat poliţiştilor că a vrut să-l transporte pe bărbat la spital, însă acesta a refuzat categoric şi i-a spus că nu a păţit nimic. Şoferul s-a mai apărat declarând că nu şi-a dat seama că a fost implicat într-un accident. Bărbatul mort, au relatat martorii, abia se putea ţine pe picioare, fiind în stare avansată de ebrietate. 

Şoferul va răspunde penal pentru ucidere din culpă, iar foarte probabil ancheta va fi făcută şi pentru infracţiunea de părăsire a locului accidentului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul găsit mort pe un podeţ, la Fălticeni, cu grave leziuni interne după ce a fost călcat de microbuz.
 Vizualizări articol: 1839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul găsit mort pe un podeţ, la Fălticeni, cu grave leziuni interne după ce a fost călcat de microbuz0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei