Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 220 (5427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control poliţie

Nereguli pe bandă rulantă la o societate de producere şi comercializare de produse de panificaţie şi patiserie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numeroase nereguli au fost constatate de poliţişti după o verificare a activităţii şi a documentelor contabile ale unei societăţi de producere şi comercializare de produse de panificaţie şi partiserie, cu sediul în Ipoteşti.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 5.30, poliţiştii au tras pe dreapta o autoutilitară a respectivei firme, SC Bretzel SRL, şoferul ridicând din umeri când a fost întrebat unde are actele de proveniență pentru produsele de patiserie și panificație transportate.

Autoutilitara respectivă a fost întoarsă în curtea brutăriei din Ipoteşti, unde s-a încărcat marfa, iar aici poliţiştii au trecut la inventarierea și indisponibilizarea produselor de panificație și patiserie identificate fără documente atât în mijlocul de transport, cât și în incinta punctului de lucru,  precum șia materiei prime folosite la fabricarea produselor, respectiv făină, sare, drojdie, ulei de floarea-soarelui (circa 200 pâini la tavă și circa 700 ștrudele, cornuri, plăcinte, bulci etc.).

Autoutilitara a fost indisponibilizată de oamenii legii, care în urma verificărilor la punctul de lucru Ipoteşti au găsit şi trei persoane care lucrau la brutăria respectivă şi care au declarat că nu sunt angajate cu carte de muncă.

Joi, poliţiştii de la Investigarea Fraudelor au continuat verificările, constatând că administratorul firmei, Alexandru Albuţ, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Suceava, nu deţinea documente de provenienţă pentru întreaga cantitate de materii prime şi produs finit din magazia punctului de lucru al firmei din comuna Ipoteşti, respectiv a Laboratorului de patiserie şi panificaţie.

 “Verificările au fost extinse şi la celelalte puncte de lucru ale firmei din municipiul Suceava şi comuna Ipoteşti, ocazie cu care au fost identificate evidenţe contabile duble privind activitatea comercială din aceste locaţii, precum şi facturi fiscale neînregistrate, existând premisa nereflectării reale a veniturilor realizate în contabilitatea firmei, pentru a se sustragere de la plata taxelor şi impozitelor aferente activităţii comerciale realizate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, precizându-se că Prejudiciul estimat cauzat bugetului de stat, prin neînregistrarea tuturor activităţilor comerciale desfăşurate, este de aproximativ 27.000 de lei.

Administratorul s-a ales cu dosar penal pentru evaziune fiscală, iar societatea a fost amendată cu 20.000 de lei, fiind confiscată marfă în valoare de aproximativ 700 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nereguli pe bandă rulantă la o societate de producere şi comercializare de produse de panificaţie şi patiserie.
 Vizualizări articol: 2538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Nereguli pe bandă rulantă la o societate de producere şi comercializare de produse de panificaţie şi patiserie4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei