Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 220 (5427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şoferiţă belgiană, implicată într-un accident cu patru maşini avariate şi doi pietoni accidentaţi

Duminică, 22 Septembrie 2013 (15:13:33)

O şoferiţă belgiană a fost implicată într-un accident în care au fost avariate patru maşini, autoturismul condus de aceasta acroşând doi adolescenţi pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut vineri după-amiază, în oraşul Gura Humorului, şi a fost provocat de o şoferiţă care nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţă.

Vineri, la ora 15.05, pe bdul Bucovina din oraşul Gura Humorului, Minodora M., de 34 de ani, din judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar de Paraschiva O., de 45 de ani, din localitate, care a redus viteza pentru a opri în spatele autoturismului condus de Martine L., de 58 de ani, cetăţean belgian, oprită în dreptul marcajului pietonal, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii.

În urma impactului dintre primele două autoturisme, cel din față a fost proiectat în autoturismul condus de şoferiţa belgiană, care a acroşat uşor pietonii L.C., de 17 ani, din oraşul Frasin, şi Ş.M., de 17 ani, din comuna Stulpicani, angajaţi regulamentar în traversare pe marcajul pietonal. După impact, autoturismul condus de şoferiţa din Belgia a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de Emanuela S., de 19 ani, din comuna Păltinoasa, oprit pe banda a doua a aceluiaşi sens de  mers, însă după marcajul pietonal, pentru a acorda prioritate autovehiculelor care se deplasau din sensul opus, intenţionând să efectueze virajul la stânga.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonilor L.C., care necesită pentru vindecare 4-5 zile de îngrijirii medicale, și Ş.M., care necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijirii medicale.

„Toate cele patru conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferiţă belgiană, implicată într-un accident cu patru maşini avariate şi doi pietoni accidentaţi.
 Vizualizări articol: 1790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferiţă belgiană, implicată într-un accident cu patru maşini avariate şi doi pietoni accidentaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei