Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 220 (5427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oficial

Colonelul Iulian Iacob a preluat conducerea Jandarmeriei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colonelul Iulian Iacob a preluat conducerea interimară a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, după ce ieri a avut loc festivitatea de trecere în rezervă a generalului de brigadă dr. Eugen Şalar – care a ocupat funcţia de inspector-şef începând cu anul 2005.

Evenimentul a avut loc la sediul IJJ Suceava, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, şi a prefectului judeţului, Florin Sinescu, dar şi a şefului Direcţiei Cabinet din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – colonel Constantin Ştefan.

Generalul de brigadă Eugen Şalar a fost trecut în rezervă prin decret al preşedintelui României, pentru îndeplinirea condiţiilor legale de vârstă prevăzute de Legea nr. 80 din 1995 privind statutul cadrelor militare, iar conducerea instituţiei va fi asigurată de primul adjunct al inspectorului şef – colonelul Iulian Iacob, până la ocuparea postului prin concurs.

„Am organizat şi îndeplinit eficient misiunile de ordine şi siguranţă publică, astfel că în prezent inspectoratul este o instituţie reprezentativă pentru Jandarmeria Română. În urma activităţilor de evaluare desfăşurate la nivel central, Jandarmeria Suceava s-a situat constant pe unul din primele locuri între inspectoratele de jandarmi judeţene, din punct de vedere al numărului de misiuni executate şi al eficienţei acestora...”, le-a transmis generalul (r) Şalar, mulţumindu-le tutoror jandarmilor suceveni pentru activitatea depusă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colonelul Iulian Iacob a preluat conducerea Jandarmeriei Suceava.
 Vizualizări articol: 4703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Colonelul Iulian Iacob a preluat conducerea Jandarmeriei Suceava4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cale batuta... trimis de
(21 sep 2013, 16:14:25
Bine ca a plecat pentru ca si-a batut joc de subordonati. In ceea ce-l priveste pe d-nul Iacob ma tem ca mosteneste aceleasi obiceiuri. Pacat...
2.   Ultimului tortionar... trimis de
(22 sep 2013, 20:35:20
A venit momentul sa platesti. Cu ce: cu viata familiilor pe care tu te-ai urcat cu bocancii pentru a-ti satisface poftele personale. Ai ajuns general, la ce ti-a ajutat? Ti-ai atins varful carierei calcand peste "cadavrele" familiilor noastre si acum a venit vremea sa platesti, sa-ti dai seama ca mai presus de poftele tale sunt vietile celor pe care tu i-ai condus si i-ai umilit. Multumim d-le Salar pentru tot ceea ce ai "facut" pentru noi si iti multumim ca ai plecat de la conducerea unei unitati pe care ai considerat-o proprietatea personala. Nu uita, in viata totul se plateste!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei