Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 220 (5427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe trei roţi

Cu maşina, într-o gură de canal din George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O suceveancă arată cu degetul către administraţia locală după ce maşina pe care o conducea a intrat ieri după-amiază într-o gură de canal de pe bulevardul George Enescu. Autoturismul, un Peugeot 308, a rămas suspendat pe trei roţi, deoarece o roată a intrat în gura de canal nesemnalizată de administratorii drumului. Ionela Ruxandra Petrăreanu, şoferiţa care a fost implicată în acest incident deloc plăcut, şi-a exprimat revolta faţă de ceea ce se petrece pe străzile din municipiul Suceava.

Femeia a mărturisit că nu este la prima „aventură” de acest gen, în urmă cu aproximativ două luni avariindu-şi o altă maşină, marca Honda Accord. Se întâmpla în apropiere de Baia Centrală, pe strada Mărăşti, o altă arteră foarte circulată din municipiul Suceava, iar atunci maşina condusă de Ionela Ruxandra Petrăreanu a intrat într-o groapă adâncă de circa 30 de centimetri şi pe care cei care efectuau lucrări de reparaţii au uitat s-o semnalizeze.

„Sunt de-a dreptul revoltată de ceea ce se petrece în Suceava. Eu mi-am plătit taxele şi impozitele la primărie, iar cei de acolo trebuiau să aibă minima decenţă de a semnaliza gropile dacă nu sunt în stare să le acopere. Să plătească pentru că mi-am avariat maşina din cauza lor”, a concluzionat şoferiţa.

Femeia urma să apeleze la serviciile unei firme de ridicări auto pentru a-şi scoate maşina din gura de canal unde a rămas „imobilizată” ieri după-amiază aproximativ două ore.

„Voi cere factură de la firma de ridicări auto, la fel voi proceda şi la service-ul auto care se va ocupa cu remedierea defecţiunilor, iar apoi firma de asigurări probabil se va îndrepta împotriva administratorului drumului, adică Primăria Suceava, pentru a-şi recupera pierderile”, a declarat Ionela Ruxandra Petrăreanu.

Nu este primul incident de acest fel care se înregistrează pe străzi din municipiul Suceava, iar şoferii, dar şi ceilalţi localnici, cred că singurul vinovat pentru ceea ce se petrece este administratorul drumurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu maşina, într-o gură de canal din George Enescu.
 Vizualizări articol: 6117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 17 voturi
Cu maşina, într-o gură de canal din George Enescu3.8517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 sep 2013, 11:49:47
eu zic si sfatuiesc toti soferii care intampina aceste probleme sa de a primaria in judecata pai frate la cate taxe si impozite sunt pt o masina si oamenii le platesc uite ce se intampla daca nu platesti fac iures si te executa acum sa ii executam noi pe ei si sa le cerem despagubiri mari pentru asemenea treburi
2.   Dacă nu belești ochii,belești pu..nga trimis de
(21 sep 2013, 13:42:36
Păi cine putea să fie altcineva decât o  ☭ re ? Dacă ar fi fost ceva înfipt acolo de tip falus să vezi ce ochi belea artista.Așa că dă-o-n colo de ochelaristă.Pun pariu că are dioptriile cât fundul la borcan.Altceva voiam să spun: voi ați observat că de cand a fost săltat tipul de la Iași cu bomba lui fâsâită,antică, veche și de demult postacul numit Radumamii nu mai apare ? Măi să fie !
2.1  RE: Dacă nu belești ochii,belești pu..nga trimis de
(21 sep 2013, 13:44:12
Secera și ciocanul era de fapt muheres.
2.2  RE: Dacă nu belești ochii,belești pu..nga trimis de
(21 sep 2013, 13:58:51
Nu cred ca iti dau dreptate. Zicala ta s-ar fi aplicat daca facea off road.
2.3  RE: Dacă nu belești ochii,belești pu..nga trimis de
(21 sep 2013, 14:12:31
Jerkalote,păi străzile din Sv sunt off road.Le-am probat pe propia piele.Nu că mă laud dar am experiențălaughing
3.   S-o crezi tu ! trimis de
(21 sep 2013, 14:30:18
Citiți cu atenție articolul și veți vedea cu cine aveți de-a face.O puttana troia che cambia le machine come le mutande.Facem reclamă mașinilor sau cuconițelor în căutare de fraieri ?Hai, dă cu praf de mers madam că ești expirată !
3.1  RE: S-o crezi tu ! trimis de
(21 sep 2013, 14:50:12
Megin alias Mjolnir,punct ochit punct lovit ! Să ne mai lase cu aburelile astea de can can.
3.2  RE: S-o crezi tu ! trimis de
(21 sep 2013, 15:31:33
Uăi ninunilor unii ați fost până amu ca zilele astea o fost schimbul doi de commentatori, că mi venea să fărm compiuteru de plictiseala ce era pi forum!
3.3  RE: S-o crezi tu ! trimis de
(21 sep 2013, 15:52:52
Șșșș,stai chitic si mut ca peștilii,ca se ginește Kăkănarul Șef șî trimite Căpraru Șef să te puie la ochiu dumnelui cu afacerile dumitale.Vezi bunăoară,că aiștea stau ca pi găteje aprinse care nu cumva sa fie scânteie de revoluțiune!
4.   Nu e fictiune! trimis de
(21 sep 2013, 16:40:00
Gropi, gunoaie aruncate haotic - pe langa zgomotul produs zilnic prin oras de trecerea salvarilor -acesta este peisajul aproape peste tot. Pe unele portiuni asfaltul a disparut, iar acolo unde mai exista este plin de gropi.

Imaginati-va ca iesiti dimineata din casa si ca primul lucru pe care il vedeti este o gramada imensa de gunoi menajer care se descompune incet sub razele blande ale soarelui de toamna. E un gunoi clasic, cu de toate: pampersi folositi, legume putrezite, cutii goale de bere, pet-uri, ambalaje, carpe murdare si resturi de mancare , un adevarat festin pentru sobolanii si cainii vagabonzi care, desigur, sunt si ei inca prezenti. Asa arata prin cartiere de ani de zile!
Nu e fictiune!

5.   Regie ieftina ce pute a smecher trimis de
(21 sep 2013, 19:31:47
bagam un articolas ce contine chestii care se pot intimpla oricui. Pui niste niste palmisti sa zica hai si cea si uite asa am facut si azi targhetu.
6.   .... trimis de
(22 sep 2013, 13:22:35
Am o idee...unde sint gropi si nu mai e asfalt dati vina pe tigani..ca l-au furat..ce zici nea ioane

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei