Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 220 (5427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu

Cu permisul reţinut, a chemat poliţia pentru că drumul e blocat şi nu poate să plece cu maşina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un afacerist al cărui permis era reţinut, fără drept de a conduce, a sunat la 112, să anunţe că nu poate ieşi cu maşina la drumul mare, pentru că aleea de acces de la casa sa era blocată de două autobasculante.

Toată povestea s-a petrecut joi după-amiază, în jurul orei 15.00, la Câmpulung Moldovenesc.

Individul care a sesizat incidentul este un controversat om de afaceri, Nelu Becica, în vârstă de 40 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei. Acesta era nemulţumit că nu poate ieşi cu maşina personală în strada Calea Bucovinei, motiv pentru care, deşi ştia că nu are ce căuta cu maşina pe drumurile publice, a sunat la 112. Poliţiştii trimişi la faţa locului l-au găsit pe Nelu Becica la volanul unui Peugeot şi şi-au adus aminte că bărbatul era cercetat pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier.

În urma verificărilor în baza de date, agenţii de la Circulaţie au constatat că Nelu Becica avea permisul reţinut, fără a avea dreptul de a conduce autovehicule.

Deşi poliţiştii i-au spus că nu are dreptul de a se urca la volan şi a conduce pe drumurile publice, bărbatul a plecat cu maşina de la faţa locului, înspre centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, imediat ce autobasculantele au deblocat calea de acces.

A fost oprit din nou de poliţişti şi i s-a întocmit un nou dosar penal.

 

Cine este Nelu Becica

O simplă căutare pe Google dezvăluie mai multe scandaluri în care a fost implicat Nelu Becica.

Întors din Italia în 2003, unde a făcut mai multe afaceri în construcţii, Nelu Becica şi-a deschis alte două firme de construcţii şi a achiziţionat mai multe proprietăţi. Pedata de 3 octombrie 2006, Mercedes-ul afaceristului a fost lovit cu pietre de persoane necunoscute, fapta petrecându-se chiar în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Zece zile mai târziu, casa de vacanţă situată la intrarea în oraş a fost incendiată în miez de noapte.

Becica a susţinut atunci că a fost victima unui atac mafiot, însă poliţiştii aveau mari semne de întrebare, mai ales că cu puţin timp înainte de incendiul care i-a distrus casa  de vacanţă, afaceristul a încheiat o poliţă de asigurare pentru două miliarde de lei vechi.

Pentru a se convinge dacă spune sau nu adevărul, poliţiştii i-au cerut afaceristului să se supună testului poligraf, însă acesta a refuzat.

În primăvara anului trecut, Nelu Becica a fost arestat preventiv în martie de către  Tribunalul Bihor, fiind cercetat pentru complicitate la furt, într-un dosar privind sustragerea unui buldoexcavator în valoare de peste 300.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu permisul reţinut, a chemat poliţia pentru că drumul e blocat şi nu poate să plece cu maşina.
 Vizualizări articol: 3917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Cu permisul reţinut, a chemat poliţia pentru că drumul e blocat şi nu poate să plece cu maşina4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei