Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 213 (5420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şedinţă alegeri

Fostul prefect Sorin Popescu, ales şef al Camerei Agricole Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul prefect al judeţului Suceava din perioada guvernării PD-L, Sorin Arcadie Popescu, a fost ales şef al Consiliului Judeţean al Camerei Agricole Suceava, structură nou înfiinţată ai cărei membri au fost stabiliţi în urma voturilor primite de la agricultori la alegerile desfăşurate duminica trecută în 113 secţii de votare din judeţul Suceava.

Sorin Arcadie Popescu, de profesie silvicultor, care are însă şi o fermă de creştere a animalelor, a fost unul dintre candidaţii Asociaţiei Crescătorilor de Animale „Plaiul Bucovinei” Suceava, structură care a obţinut cel mai bun rezultat la aceste alegeri, adjudecându-şi şase din cele opt mandate de la categoria asociaţii profesionale.

 

Aleşii în comitetul de conducere al Camerei Agricole Suceava

Ieri, cei 24 de membri aleşi în Camera Agricolă Suceava au fost convocaţi la sediul Direcţiei Agricole Suceava. Aici, directorul instituţiei, Vasile Schipor, care a fost preşedinte al Comitetului de Iniţiativă care a organizat alegerile, i-a anunţat pe noii aleşi că rolul instituţiilor statului s-a încheiat, iar de acum membrii Camerei Agricole Suceava trebuie să-şi gestioneze singuri activitatea.

Primul pas a fost ca membrii Camerei Agricole Suceava să îşi aleagă comitetul de conducere. S-au făcut propuneri şi apoi s-a trecut la vot.

Preşedinte a fost ales, cu 17 voturi, Sorin Arcadie Popescu, în timp ce vicepreşedintele Camerei Agricole va fi Mircea Nicolae Mîrza, de la categoria  fermieri peste 35 de ani.

Au mai fost aleşi, de asemenea, cinci membri ai comitetului de conducere: Ion Dionisie Blanari, de la Asociaţia „Plaiul Bucovinei”, Mihai Flutur, tot de la „Plaiul Bucovinei”, Dumitru Bodea, care a candidat la categoria „Învăţământ şi cercetare agricolă”, Leonard Ovidiu Ioachimescu, de la fermieri peste 35 de ani şi Vasile Pleşca, din partea Asociaţiei „Produs în Bucovina”.

Dintre cei cinci membri ai comitetului de conducere, Ion Dionisie Blanari a fost desemnat de preşedintele Sorin Popescu secretar al Camerei Agricole Suceava.

Camera Agricolă Suceava ar urma să se autofinanţeze cu cotizaţii de la fermierii din judeţ şi are ca principal rol oferirea de sprijin acestora din urmă, pentru a accesa cât mai multe fonduri europene. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul prefect Sorin Popescu, ales şef al Camerei Agricole Suceava.
 Vizualizări articol: 3281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.76/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 17 voturi
Fostul prefect Sorin Popescu, ales şef al Camerei Agricole Suceava4.8517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tiii, dom brigadir-șăf! trimis de
(13 sep 2013, 11:25:20
ci sî mai bucură deutsch-baba că-ți zărește iar pictura prin fițuica asta nenorocită.
tari s-o mai îngrijat ci s-o mai întâmplat cu matali după Apocalipsa electorală din primăvara anului trecut.
Așa te mare i-o fost nedumerirea încât o crezut că te-o cetluit feseniștii aiștea la Jilava, așa că s-o apucat să trimită memorii la gov dot ro, prezicenci dot ro, la just dot ro ca să ceară degrabă punerea matli în libertati. Mai mult de-atât, s-o apucat baba să traducă din ingliș formularul de access la European Court of Human Rights de la Ștasburg, ca să pledeze Ie și aclo pentru cauza matali.
Cân colo, iote unde stăte duglișu! Ca popândăul în popșoi, pândind momentu ca să se pricopsească iar c-o sinecură suculentă.
Ghini c-ai izbândit c-amu o să aibă și baba cu cine sta la ciat pe forumul enervatorului de Suceava, mai ales amu că vine iarna, dzilele-s kurze iar nopțile lange. Să știi că ș-acum merge pisiul ceala ultimul răcnet care i l-a trimis la cotoroanță, chit c-o vrut piesiediștii să-l naționalizeze cu de-a forța.
Da moșu iia să știi c-o fost barbat viteaz și s-o pus de-a curmezișul în calea tractorului cu care o vinit piesiediștii lui nea Chifor ca să ieie pisiul la colhoz.
Las că-ți povistește baba mai multe în epizoadele viitoare cum cât o pătimit iea din cauza la bolșevicii aiștea de-o vinit la puteri, o promis minciunos în campanie c-or să dea și când acolo iacătă c-or luat.
Să știi că babii și moșului le-o tăiet de tot toate agiutoarele sociale pe care le aveau din vremea matali, așa că n-o rămas decât cu pensia de colhoz de 5 lei a babii și pensia de 10 lei de veteran WWII al moșului.
1.1  RE: Tiii, dom brigadir-șăf! trimis de
(13 sep 2013, 11:26:04
Le-o tăiet bagabontu ista de primar și completarea ceea ce le-o dăde prin Lejea venitului minim garantat, le-o tăiet și pachetul cu agiutoare alimentare europene cu care își permitea baba și moșneagu să facă un guleaiu batâr o dată în an.
Da ce-i mai grav că le-o tăiet și agiutorul pentru încălzirea locuinței, da nu ca-n vremea matali când agiutorul se reținea cum voieu mușchii voștri, ci amu cică o dat ordinanță de urjență cum că cine are angarale restante la impozitele locale are dreptul să se transforme în statuie de gheață în propria bojdeucă.
Acum dă-i în pinot listening da mamii lor de bolșevici, că are baba suficientă mândrie și demnitate ca să nu se ploconească în fața lor.
Da, dacă tot ț-o ginit mustecioara ca peana corbului, te-ntreabă babornița neaoș și verde de față: Nu-i trimeți și iia de pomană o căruță cu lemne? bring it on
Dacă da, puni răspunsul în pagina asta din fițuica asta nenorocită.
2.   Adăușag trimis de
(13 sep 2013, 11:37:49
Amu nu trebi sî fii mânios pi babă c-o scris atâta dispri matali, din pricină că baba la vârsta iia suferă de o formă cronică de hipergrafie, care cică-i boală incurabilă.
Da trebe să reții ce-o zis nepotu babii din australia, c-aiasta îi ș-o formă parșivă de manipulare a fraierilor ce cetesc fițuica asta neneorocită.
Adicătelea dimineața, pe nepishate (în cătunu babii) și noaptea pe neadormite (în cătunul austral al nepotului), când Michaela slobözăște în pagină noile articole făcând Push cu degițălul iia grațios pe buttonul de la Enter, ei bine atuncea se poate manipüla un pchicuț preferințili cetitorilor nătângi.
Adicătelea dacă împingi vro doo-trii commenturi aiurea la un articol invizibil, atuncea-l urci în pagină și devine mai vizibil în ocii cetitorilor care nu trebe să știe nica despre persuasiune și manipülare.
Iacătă amu pictura matali îi la rang de cinste, sus de tot în ierarhia porcăriilor scrise aiurea în fițuica asta nenorocită.
În loc să stai în afundul paginii, amu să vezi ce de-a viewuri o să iei matali, uiha!
(zvanește pa telefonu vrun prietin de-a matali de la Spectoratu zilvic și zii să deie ucaz ca să fie căzăniți vro trii patru făguleți mai grosciori.
Pe cât posibil căzăneala să fie curățată, scoasă la lumină de drum auto, și pe cât posibil în raza ocolului silvic ... Adâncata!)
3.   Dom brigadir, trimis de
(13 sep 2013, 13:52:33
Baba vre să-ț facă dovada abilităților iia informatice.
Ca să vezi cât de mult i-o folosit pisiul ceala de i l-ai dat de pomană, fii atent cum face:
Amu-i ora 13.52, la centralizatorul voturilor pe articole conduce, cu 5 voturi, milițianul ceala de și-o primit o rachetă între coarne, iar matali n-ai dicât un vot, pi cari ță l-o dat tot baba.
Acuma stay in tauci și urmărește meșteșug!
3.1  RE: Dom brigadir, trimis de
(13 sep 2013, 13:59:37
Uiti, amu îi 13.58 șî matali conduci detașat cu nota jenerală 5 din zăci voturi.
Ci ti iubești pi matali lumea, dom brigadir-șăf!
-----
Trimeț o căruță de lemne la baborniță?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei