Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 213 (5420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu premeditare

Poliţist bătut în scara de bloc în care locuieşte de un individ pe care l-a anchetat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un poliţist din municipiul Suceava a căzut victimă unui grav caz de agresiune, el fiind atacat şi lovit în scara de bloc în care locuieşte de un individ pe numele căruia a întocmit un dosar penal în luna iunie a acestui an. Conform anchetei poliţiei, atacul a fost unul premeditat, agresorul aşteptând la parterul scării de bloc ca poliţistul să iasă din apartament. Suspectul din acest caz, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a ajuns la Secţia de Psihiatrie Burdujeni, procurorii anchetatori urmând cel mai probabil să solicite o expertiză pentru a se stabili dacă bărbatul a avut discernământ la comiterea faptei.

 

Atacat în momentul în care a ieşit din casă să-şi ajute un coleg poliţist

Agentul-şef principal Ioan Curecheriu, în vârstă de 49 de ani, care lucrează ca poliţist de proximitate, se afla, în noaptea de miercuri spre joi, acasă, într-un bloc din cartierul Obcini al municipiului Suceava. În jurul orei 23.00, acesta a fost sunat de un coleg de serviciu care a intervenit la un scandal în cartierul Obcini. Un bărbat care îşi agresase cumnata a provocat distrugeri la două autoturisme parcate în dreptul unui bloc, iar echipajul care a intervenit i-a cerut o mână de ajutor poliţistului de proximitate, care cunoaşte foarte bine zona. Acesta a coborât din bloc îmbrăcat în civil.

 

Anchetatorii cred că atacatorul urma să-şi aştepte victima până dimineaţă

„Colegul a ieşit din apartament şi, în momentul în care a ajuns la parter, în interiorul scării de bloc, a fost atacat de un bărbat care îl aştepta în dreptul apartamentului 1”, a declarat inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Lovit violent de mai multe ori în zona feţei, poliţistul a reuşit să se apere şi să-l îndepărteze pe agresor.

La locul agresiunii, anchetatorii aveau să găsească ulterior şapca şi ceasul bărbatului, dar şi mai multe mucuri de ţigară. Anchetatorii cred că individul, Vasile Puiu Hriţuc, în vârstă de 45 de ani, din Suceava, avea de gând să-l aştepte până dimineaţă pe poliţist.

 

I-a întocmit un dosar penal, în iunie, pentru ameninţarea fostei soţii 

Agentul-şef principal Ioan Curecheriu a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava. El a fost diagnosticat cu contuzie de mandibulă, contuzie buză superioară şi contuzie de genunchi.

În luna iunie a acestui an, poliţistul a intervenit la un scandal în care a fost implicat Vasile Hriţuc. La vremea respectivă fosta soţie a reclamat că Hriţuc îi face probleme şi o ameninţă cu acte de violenţă. Agentul constatator a întocmit la vremea respectivă un dosar penal pe numele lui Hriţuc, pentru infracţiunea de ameninţare. Din informaţiile pe care le avem, agentul-şef principal a fost căutat zilele trecute la telefon de Vasile Hriţuc, care i-a reproşat că i-a făcut dosar penal.

 

Un ultraj de gravitate deosebită

Vasile Hriţuc, pus sub acuzare pentru infracţiunea de ultraj, a fost audiat ieri de poliţişti şi dus apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, unde procurorul de caz trebuia să stabilească dacă acesta va fi înaintat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Procurorul a dispus deocamdată internarea acestuia la Secţia de Psihiatrie Burdujeni, unde altfel bărbatul a mai stat anumite perioade de timp. Rămâne de văzut care va fi în cele din urmă măsura dispusă în acest caz. Modul în care a acţionat autorul este unul cât se poate de grav, care impune o măsură fermă pentru a nu se mai ajunge la astfel de cazuri care pun în pericol autoritatea poliţistului.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist bătut în scara de bloc în care locuieşte de un individ pe care l-a anchetat.
 Vizualizări articol: 5447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 11 voturi
Poliţist bătut în scara de bloc în care locuieşte de un individ pe care l-a anchetat3.1511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Arestul trimis de
(13 sep 2013, 11:26:14
si puscaria sunt tocmai pentru asemenea gen de specimene, domnule procuror; talhari, batausi, violatori si criminali!!!!!!!
2.   Pt RAGNAROK trimis de
(13 sep 2013, 14:48:55
Domnule RAGNAROK sunteti cumva frustrat? Ati incercat sa deveniti cumva politist, dar din cauza abilitatilor dvs intelectuale, nu ati reusit? Stati...nu e necesar sa imi raspundeti...se observa asta clar din citatele scrise de dvs, in momentul in care ati crezut ca aveti inspiratie, si chiar puteti lega doua cuvinte.
Chiar este ultraj, pentru ca individul ala a actionat pentru a se razbuna pe acel politist, deoarece acesta i-a facut dosar penal, deci este in legatura cu serviciul, desi simtul dvs intelectual nu va da voie sa credeti.
Imi vine greu sa cred ca stiti dvs sa interpretati articole din Codul Penal.
Si, daca vreti sa va convingeti puteti citi din jurisprudenta....aaa stati ca nu stiti ce inseamna asta. Nu e nimic, puteti fi in continuare un poet!!!
2.1  RE: Pt RAGNAROK trimis de
(14 sep 2013, 09:16:38
Ai dreptate. Ca la politie se primesc numai oameni cu lic3u si facultate. Tu mai ai de invatat. Bafta la scoala idiotel mic
3.   :)) trimis de
(13 sep 2013, 17:06:45
Ai trecut, dar ai si ramas acolo...tot la bastoane si bastonase esti:)) la lustruit, ma refer.
4.   Pentru RAGNAROK trimis de
(13 sep 2013, 19:11:07
domnul ”intelectual” ești peste măsură de inept în comentariile tale care dau dovadă de idioțenie crasă. recunoaște că un melițian ți-a tras-o cu vreun permis sau ceva iar acum esti un frustrat și prin comenturile tale ”te razbuni...;)))”. se vede ca vorbesti vorbe si asa pentru incultura ta generala sa stii ca proximistii au calitate de politie judiciara...dar un mizantrop ca tine care sta pe facebuci si o arde cu pustoaice dand like-uri, nu are de unde sa stie. mai mult se vede k habar nu ai cam ce se petrece prin ministerul public sau interne si ca ai intelectul unui cimpanzeu. nu-i nimic te ajutam si pe tine....ia si asculta putin rock și si viseaza la mitologiile tale nordice...este mai bine asa....lasa persoanele abilitate care sunt competente sa aprecieze implicarea lit. d din Cpp sau nu in caz. infatuarea si mandria de care dai dovada sunt specifice unui copil de clasa a 2-a. hai pa!!!
5.   Fostului HERR.... acuma RAGNAROK trimis de
(13 sep 2013, 21:42:21
Baieti,nu va enervati,d.nul RAG..dar rag degeaba,a facut si el parte candva din randurile Armatei Romane,dar de prea destept ce a fost,acuma e,,la vatra,,.La vatra cu lemne si taie frunze la caini.Are o ura viscerala pe tot ce inseamna uniforma,lucru de inteles,pe undeva.
Zodrak,l ai ginit bine,cam asa e,urla ca lupul la luna numai ca urla degeaba.E de la tara baiatu dar e cultivat mai ceva ca sfecla de zahar.Nu i asa Emile?
6.   Mjolnir trimis de
(13 sep 2013, 21:51:18
Zamosteni de rahat.O sa public iar lista cu fruntașii din Zamostea.Cuprinzând acest Spirache de mai sus.
7.   Apărători lipsiți de apărare... trimis de
(13 sep 2013, 23:03:42
Voi ați văzut ce-ați scris și cum ați scris?
Vi s-au stricat tastaturile probabil...
Dacă așa știți voi să vă apărați pe voi înșivă, de nimic altceva decât de niște comentarii, atunci nu e de mirare de ce nimeni nu se simte în siguranță în țara asta.
Și ceva-mi spune că nu simțul onoarei vă împinge la a vă da în petec...
8.   Ragnarok, trimis de
(13 sep 2013, 23:04:40
ai pus lațul si șapcaliul a pus botul.Fost metalist în izmenele statului un pletos ce rupea scaune in Casa de Cultură,fumator de Carpați visător la emisiunile radio a lui Pittiș e ofensat frate de o băbuța ce vrea și ea o căruță de lemne.Ragnarok nu ofensa organu cu loganu ca dupa aia Pîrțîitorul de Suceava te baneaza si nu de alta se termina festa!
9.   Ragnarok alias Megingiord alias Mjolnir trimis de
(13 sep 2013, 23:37:19
Monitoare,ai ceva cu mine că nu-i înghit pe gabori ?
10.   Civil... trimis de
(14 sep 2013, 09:01:13
Daca a aparut sa rezolve problema imbracat in civil...atunci sa rezolve situatia pe cale civila...de ce o da scarbosul in ultraj?
10.1  RE: Civil... trimis de
(14 sep 2013, 09:15:00
A dat in ultraj pentru tine ca nu stii sa citesti. Nu ca iau partea politistilor dar ma supara sa vad ca in Romania creste numarul idiotilor cu toate ce se anunta o generatie de aur, cultivata.
11.   Pacat de romania, este frumoasa dar are multi .... trimis de
(14 sep 2013, 09:09:41
Eu nu inteleg un lucrula persoanele ce nu vor sa folosească putin creierul. Cand un politist, ce isi face datoria, are acasa o familie dar isi risca viata pentru acel cetatean care ii place sa isif tina creierul in standby sau sa il poloseasca pe post de greutate, are parte de o intamplare de acest gen(politistul) toti sar pe el, toti zic ca este prost si fara scoala sau alte lucruri. Dar vreau sa știu daca un cetatean cu creier pe post de umbrela are parte de o intamplare de acest gen sau de alta gravitate pe cine cheama? Tot pe acest biet politist care sare la orice ora din pat, de langa familie pentru a apara cetateanul "inteligent"cu creier uscat precum o stafida. Bafta inteligentilor in viata voastra de rah.. !
12.   Politai batut in timpul liber trimis de
(14 sep 2013, 10:59:38
Nu-i nici un ultraj,politaiul era in timpul liber.Ce vrajeli ,ce minciuni scriu prin ziar la ordinul gaborilor :l-a chemat la 11 noaptea de acasa ca facea unul scandal cica sa-i ajute. Nu erau destui politai prin oras si a trebuit sa-l cheme pe unu din timpul liber. Ca si-a luat-o in bot de la un nebun care il astepta in scara blocului este un caz nefericit dar asta e. Cand te-ai facut gabor iti asumi si riscurile meseriei. Nu numai spaga si frecatul mentei. De asta esti platit de statul roman.
13.   Zamostenii trimis de
(14 sep 2013, 15:28:52
Zamosteni,treziți-vă !
Veneticii ce se substituie nativilor locului sunt:
Lucian – plutonier de miliție, originar din zona Fălticeni; Sosit în localitate ca ultimul nenorocit, s-a realizat material și profesional cum nu visa neam de neamul lui;
Dumitru – plutonier de miliție – originar din zona Dorohoi; mutat disciplinar în comună în urma unui abuz flagrant la Liteni; de asemenea a reușit să acumuleze realizări materiale fenomenale;
Dumitru – plutonier de miliție – originar din Talpa BT; retrogradat din funcția de șef de post (în comuna Corinei), în urma unui accident produs cu Loganul Miliției și mușamalizat.

Bogdan – director de școală – cu origini îndepărtate din Rogojești BT; dintr-un amărât de profesoraș, prin sluj și servilism, a acces la trepte profesionale de neînchipuit. În campaniile electorale recente alerga ca nebunul, împreună cu Corina, pe la porțile Oamenilor, să-i sfătuiască cum să voteze.
Corina – învățătoare – originară dintr-un sat alăturat localității, exclusă din sat și-a regăsit împlinirea profesională în Bortileni. Face și desface toate apele de la școală împreună cu Bogdan; de asemenea trage sforile la diferite tururi de alegeri, amenințând oamenii cu expresii de genul „Ai grijă cum votezi că ai copilul la mine în clasă”
Dorel – preoțel de mir, uns de Pimen la apelul bocancilor (hirotonit fără să aibă măcar studiile terminate). Originar de prin părțile Ardealului, s-a aciuit în sat cu ocazia când taică-su a fost ușuit cu suturi în dos de enoriașii din Măneuți. Cumnat cu plutonierul Lucian.
Adriana – originară de prin părțile humorului. Soția lui Dorel. Steaua norocoasă ce i-a permis să devină soția pseudo-preotului, i-a permis să acceadă de la statutul de casnică cu umile studii medii, la acel de Secretară de comună cu Uimitoare studii superioare la Spiru.

Comentariile sunt de prisos cine sunt … Zamostenii
14.   Lucius Till... trimis de
(15 sep 2013, 13:01:16
dacă îți spune unul că ești prost, nu-l crezi. dacă îți spune al doilea că ești dobytok începi să intri la idei. Vezi că ești pe lângă arătură binișor, s-ar putea să te afle cel despre care vorbești și pe urmă să ai probleme prin justiție. La un articol despre gabori te-ai trezit tu să-ți pui pe tapet marotele paranoice de acum câțiva ani.
E clar că ești gabor și e clar că ești unul dintre cei caricaturizați

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei